Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MO

Každopádně DNES je doba, kdy je čas vymezit se proti tomu v ČR. Zatím jich tu nemáme tolik jako ve FRA, SWE, GB aj. Ale EU bude tlačit na kvoty uprchlíků a dnes se láme chleby. Dnes je třeba tlačit na vládu aby vyslyšela vůli občanů a vzepřela se kvotam.

5 0
možnosti
LJ

Doporučuji se podívat do historie. Celá severní Afrika od Egypta po Maroko byla křesťanská. Během krátké doby ji islám převálcoval. Irák (Perská říše) byl čistě křesťanský, po dobytí se islamizoval pomalu. V době křížových výprav to bylo tak 50:50, při příchodu Američanů na přelomu tisíciletí tam bylo nejméně půl milionů křesťanů, dnes jsou tam jenom malé zbytky. Irán měl vlastní náboženství Zoroastrismus, dnes jeho poslední zbytky živoří mimo Irán. Sýrie - podobný případ jako Irák. Turecko byla původně pravoslavná Byzantská říše, mluvilo se tam řecky. Pak ji dobyli Turci, ale křesťané se drželi. Islám tam získal převahu někdy na konci 19. století. Na počátku 20. století Turci zmasakrovali Armény a pak vyhnali Řeky. Těch tam bylo asi 3 miliony, celkem Turecko tenkrát mělo asi 10 milionů obyvatel. Jen Španělsko se dokázalo zbavit po několika staletích nadvlády mohamedánů a to díky silnému pocitu příslušnosti obyvatelstva ke katolické církvi.

6 0
možnosti
AT

Na něco byly ty ostré hranice dobré, necpala se tu ta verbež,.,

0 0
možnosti
ZH

Chlape Vy by jste měl Allahovi děkovat, očem by jste jinak psal?

Tady malá statistika:

http://www.chronologs.de/chrono/gallery/12/ReligionKinderGuG09.JPG

A tady ještě trošku materiálu k přemýšlení:

http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/studien-droht-eine-islamisierung-deutschlands-13405013.html

:-)

1 4
možnosti
MR

jo, je jich setsakra malo, ale zajimave ze diky teto prehrsli lidi kteri absolutne nemhou nic zmenit, se zakazal karneval. Sice ne v celem Nemecku,ale......to je sila co?

1 0
možnosti