Možné budoucí scénáře v Německu s dopadem na celou EU

Po tom jak se zachovala německá policie k vlastním občanům, a já si naivně myslel že policistů v Německu je tak zoufale málo že nejsou s to rozehnat dav, tak nevidím než tři možné scénáře v budoucnu. A popisují to svědci. 

SCÉNÁŘ č. 1

Pokud se situace bude vyvíjet  pomalu, tak opravdu dojde k pokojné asimilaci Němců. Ti se budou raději islamizovat než by riskovali svůj klid nebo bezpečnost. Hordy cizinců, ať už nových příchozích či imigratů kteří už žijí v Německu nějaký ten pátek si zgustli na Němcích, ale hlavně na Němkách, a až na pár výjimek jim to prošlo, řádili, káleli......tak policistů bylo zoufale málo, nestíhali. Ale jak se Němci ozvali najednou jich bylo dostatek, i vodní děla ještě existují, jak vidno. Tak Němci možná umlknou aby měli pokoj. A časem opravdu dojde k asimilaci. Ženy se zahalí do pytů, a budou vycházet ven jen když to bude nutné. Nanejvýš osprejují mladíky pepřákem aby u znásilnění plakali oba. Pokud je vystěhují ze státních bytů ve prospěch uprchlíků, něco si najdou a bude klid. Kdyby už to bylo k nevydržení, mohou emigrovat. to už Němcům konečně nabídl Walter Lübcke, pokud se Němcům nelíbí vstřícnost k uprchlíkům, ať odprejsknou. To by byl konec Německa coby civilizované země.

SCÉNÁŘ č 2

Němci se dožerou, a pár se jich chopí zbraní jako Breivik. Pak postřílí pár sluníček a hodně muslimů. Pochopitelně zařve většina těch nevinných, ale tak to takových situacích vždy chodí. Poté se ukáže že Německo možná má k dispozici docela dost policie, a možná i vojáků, i když ne na to aby ohlídali třeba schengenskou hranici. Bude to taková malá občanská válka, ti nespokojenci to prohrajou, o tom žádná. Jenže tím se zaseje ještě více nenávisti a zoufalé bezmoci, a občas to bude bouchat. A bude se emigrovat i bojovat, každý podle své nátury. Dnešní prosperující, stále ještě čisté a spořádané Německo bude historie.  To by byla hrůza, zvláště jestli budou stále v EU udávat tón.

SCÉNÁŘ č. 3

Dnešní německá vláda si uvědomí že můžou přijít o koryta, a změní politiku. Přestanou brát kohokoliv kdo si přijde pro dávky,(děje se to i ve Švýcarsku) pošlou vojsko bránit schengenskou hranici místo aby ho poslali proti vlastním lidem, policajtům dají alespoň takovou svobodu jako ve Francii, kde můžou na násilníky střílet -  všimli jste si že ve Francii se nic takového jako v Německu, Rakousku, Švédsku nebo Finsku nedělo? Zřejmě jsou si vědomi že by z nich poldové v Paříži mohli udělat cedník. Těch co opravdu utíkají před válkou, těch je přehršle, tak dokonce můžou začít vyhošťovat ty co se nechtějí přizpůsobit ani pracovat, a situace se uklidní. Žádná sláva, ale žádoucí. A bylo by po problému. 

Scénář č. 4, jako že všichni migranti začnou pociťovat vděk, a že se to nějak samo urovná, no, také může přistát obláček s anděly a ti mohou všechny naše spory urovnat. 

Je vidět kde si dovolí řádit a kde ne. Nebo kde ještě neexistuje multikulturní obohacení.

Takže co se v tomto roce stane, nevím, ale více scénářuů mě nenapadá. Ani ten že se nic neděje a dít nebude, nebo že se to týká jen a jen Německa, na to je to země příliš velká, početna, bohatá a setsakra vlivná v celé EU. Zrovna jako se týká celého světa kdo bude příští president USA.

Autor: Milan Zavala | neděle 10.1.2016 19:05 | karma článku: 40,50 | přečteno: 1190x