Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Dnes jsou mladí lidé vzděláváni jinak. No, ani ne vzděláváni, ale indoktrinováni socialismem se zelenou slupkou. Málo který z nich si dokáže uvědomit souvislosti. Nejvíc mne rozesmála jedna anketa v Rakousku, v níž se ptali, kde vzniká elektrický proud? Převážná část odpovědí byla velmi udivená a pohrdavá směrem k tazateli: "No přece v zásuvce, ty nedouku" . To ani komentář nezasluhuje a takových "aktivistů" máme dnes plno, mají plné huby ekologie a ochrany životního prostředí, přitom o skutečném světě nevědí vůbec nic. Nevědí nic o energii jako takové, její transformaci na jiné formy a už vůbec nic o Newtonových zákonech. Dobře, máme mladé blbce, ale to neznamená, že se jim na jejich utopie a vylomeniny budeme skládat z našich daní. Tam se to musí utnout, ať jsou blbci, na to mají právo, ale za své.

4 0
možnosti
MP

Přílišná generalizace - takových raplů je mezi mladými jen pár. A jiné druhy ekologického aktivismu, kdy naopak zachraňují mokřady nebo léčí poraněné ptáky jsou užitečné jako aktivismus sociální v hospicích, LDN či nízkoprahových klubech. Nemáte taky Vy přesmoc volného času, že Vám stojí za to tohle přes oceán komentovat? Nemohl byste spíš napsat něco o životě v Mexiku?

2 0
možnosti
MR

M66i14l96a75n 35R85a28d76e31k

4. 10. 2016 20:59

ja take nerikam ze je jich mnoho. A ti co opravdu zachranuji mokrady, ti se bohuzel pak do politiky nehrnou. Kdyby zeleni byli opravdu ekologiste, nic proti. Takovy Greenpeace je vlivny, a bohuzel skodi i prirode.

4 0
možnosti
MT

V zásadě nesouhlasím ani s názory, ani s metodami GP. Ale tentokrát si jen tak visí na komíně, nikoho tím neobtěžují, v budování kapitalismu nebrání... nějak nevím proč by mi tam měli vadit. Jen ať si visí. Přesto vidím už x-tý text, který by je sundaval/sestřeloval/posílal do kamenolomu/převychovával. Může mi někdo vysvětlit, proč vás to, lidi, tak hrozně dráždí? Pokud nikomu neškodí, tak ať si visí, ne?

4 2
možnosti
JR

J31a77r55a 45R14a44n44k

4. 10. 2016 19:30

A jeste k tomu ze zeme, kde vrazdi turisty a kartely zabiji asi stejne kvantum lidi, jako ISIS.

5 1
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik