Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

No pokud svou zvrhlou ideologii chcete dotáhnout do konce, je pomalu čas vzdát se výdobytků sociálního státu, ten jde dílem taky proti přírodě, a odejít do divočiny poprat se o život.

0 10
možnosti
MR

staci se vratit ke kapitalismu a poprat se s zivotem uvnitr civilizace. Ono to moc nefunguje kdyz cast populace maka  a druha jen z toho zivori.

11 0
možnosti

pan Radek má obavu o čistotu své árijské rasy. Mohu pana Radka ubezpečit, že jeden potentní afričan obohatí geneticky českou populaci víc, než vysloužilý organismus jakéhosi penzisty Radka. Příroda je v tomhle neúprosná.

Takže bych panu Radkovi doporučil věnovat se spíš tomu, jak nás ti imigranti obohatí ekonomicky. Někdo totiž na tu jeho penzi bude muset vydělávat, když natalita českých domorodců nestačí na prostou reprodukci českého "víc než národa".

A pokud pan Radek těm nadrženým imigrantům závidí jejich potenci, ať si na internetu najde fotky nějaké lepé černošky a využije šikovnosti své rozklepané dlaně. Může to brát jako odboj a odplatu za lepé bělošky, které prý zajímají ty afričany.

0 16
možnosti
MR

potenci jim nezavidim, nemusim. Na moji penzi vydelavat nebudou, a vam take ne pokud vetsina zustane na davkach, tak vam z te penze spise ukroji pro ne.

8 0
možnosti
PK

V jižní Americe se to dost smíchalo a tak je hodně kreolů, mesticů, mulatů a asi tak velké rasové problémy nejsou. V USA problémy narůstají, taky jak Negroes přibývají a nové generace jsou stále oraženější.. U nás se to nemísí ani s místním etnikem, nebo minimálně. Řešení moc není - snad jen léty prověřené - bez práce nejsou koláče.

6 0
možnosti
MR

proto nejsou s tim vetsi problemy s jizni Americe, i kdyz jak kde, v Brazilii rozhodne jsou, v Costarice je to horke, ale maji jedno spolecne, nikdo nedostane ani vindru zadara, vsechno si musi opatrit sami, od jidla po ubytovani, pokud nemohou, tak nemaji nic, a muzou si stezovat na nadrazi.

Ale tohle Evropa pochopi az bude pozde a nebude co do huby.

3 0
možnosti
PV

mnoho pravdy, jen jedna vytka, precenujete inteligenci evropskych zen. precenovani inteligence evropskych muzu potreba zminovat neni, vykvet sedi v EU parlamentu a parlamentech clenskych zemi, popr. se realizuje v neziskovkach.

1 0
možnosti
MR

inu vyjimky se najdou a nektere zalozi rodiny s uprchliky a budou je treba zivit, protoze to co vydela takovy nevzdelany African, at uz na davkach nebo jako nadenik nebude Evropance stacit. Ale to jsou vyjimky ktere potvrzuji pravidlo.

A tato inteligence o ktere pisu neni z mozku, je to zivelne. Zenska si zaskotaci s Africanem, a vezme si pihovateho noumu.

2 0
možnosti
Foto

njn, čím vyšší procento mladých mužů v populaci, tím vyšší riziko války (zvlášť, když z nich ten testosteron přímo kape)

12 0
možnosti
MR

pokud jim vsechno tohle nechybi tak se poperou na stadionu, v hospode, obcas na technoparty a tim to hasne. Ale temto hochum bude chybet neco velmi podstatneho, a to bude toco.

10 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik