Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Merkel sice není Hitler, ale oba chtěli dobro a skončí to stejně aneb kdo chce předejít válce musí být někdy neslušnej

Nebýt chrapounské Versaillské dohody, díky které v Německu byl opravdový hlad, tak se národní socialisté nedostali ke žlabu, a Áda by dále maloval plakáty. A tak zoufalí Němci ze zoufalství zvolili ty kteří se rozhodli skoncovat

s tou nespravedlivou smlouvou, kdy celý národ musel zacálovat všechny škody z války. Sice to nebylo spravedlivé takto říct že už od Německa nikdo neuvidí ani vindru, když to svatosvatě slíbili, ale konečně už pak zase bylo na chleba a něco na víc.  Velký problém byl že ta dřivější skušná a demokratická vláda si něco takového nelajzla, to až nacisté. Co se ale stalo poté, ještě před tím než Němci dostali přes hubu víme, umírali i před válkou, Áda nemilosrdně trestal i své lidi kteří nějak držkovali, pak umírali na frontě, a nebýt Marshallova plánu, dlouho po válce by ještě více hladověli než by se postavili na nohy.

Dnes je Německo demokratické, ale jde to tam od zdi ke zdi. Jelikož byli Němci k cizincům oškliví, dnes budou naopak líbiví. Že se nemá v ničem přehánět, to Němcům málokdy docvakne, oni jsou důslední. Ta jejich důslednost byla jejich zkáza za WW2, nedokázali dát zpátečku když se ukázalo že to špatně skončí, asi tak v 1942. A dnes zpátečku také neznají. 

Merkel chce aby si všechny ostatní země rozebrali utečence, kteří utikají ze zemí kde se válčí, třeba Řecko, Maďarsko, Slovensko, atd.  A mermomocí chtějí do Němec.  Aby ne. Viz můj poslední článek. Jak to chce Velká EU Náčelnice udělat aby chtěli do Česka a ne do Německa sama neví, ale řeč nesmí stát. Do Británie se chce také, ale tunel je zatím hlídán. Do Německa to jde snadně, pár tisíc lidí na pochodu prolomí jakoukoliv hranici i s vojáky, protože ti nesmí střílet.

Žádné bohatství není nevyčerpatelné. Sice kancléřka tvrdí že na to mají, ale tak za rok si povíme jak Němcům bude. Za dva roky bude skoro v každém německém městě a vesnici uprchlický tábor který bude muset splňovat německé normy slušného ubytování. Kde na to i to bohaté Německo bude brát ví bůh a Merkel. 

A to je ještě ten nejmenší z problémů, utrhnou si od huby a je to. Ale jak se začnou tito vítaní hosté chovat? Až uvidí že ostatní mají bytovky a chalupy? A že stačí zadupat a dostanou co chtějí, co více si budou chtít vydupat? A to dupání bude setsakra silné, bude jich na to mnoho. 

Je zcela možné že jednou na Merkel budou v Evropě lidé vzpomínat s tou samou láskou jako na Hitlera. Jen aby se jednou zase neříkalo "zlatej Hitler", ono to vypada že se pomalu řítíte do megaprůseru. I když důvody jsou na oko líbivé, ale obávám se že jestli to tak půjde dál, Vůdce přijde na scénu. A ne, necítím k Angele nenávist, doposavad si vedla více jak dobře, vyrovnaný rozpočet, skoro žádná nezaměstnanost, žádné skandály, a tím více je škoda že to chce vše pohřbít, jen aby nebyla za nacistku.

Podle The Guardian, politicky korektní noviny, v německém Pasově, v Bavorsku, kde prý nedavno přicházelo 400 lidí denně, dnes už 700 a poté co hodná mamka Angela de facto zve do otevřené německé náruče, počet se zvyšuje. I kdyby to zůstalo pouze na 700 denně, je to něco okolo čtvrt milionu ročně. A Passau není jediné místo kudy přicházejí, kromě toho podle německých zdrojů, to jsou jen ti kteří jsou podchyceni, prý jich je více co se dostanou dovnitř Německa, ale nikdo prý nemá ověřená čísla, Němci to nestíhají. Masy lidí se daly na pochod aby si uskutečnili ten nádherný německý sen. Přešli několik evropských zemí, ale zůstat nechtěli. Německo nebo nic, i když Bavorsko se jim moc nelíbí, říkají tomu prales, chtějí do měst. Někteří chtějí do Británie, ale prý je to dražší a těžší.

Chápu Syřany, ti opravdu utíkají před válkou, ale do Německa se hrnou i ze zemí kde válka nezuří. Vypadá to že je většina Němců opravdu vítá s otevřenou náručí, a proto tam míří všichni. Z toho německého snu bude těžké probuzení. Velká škoda, Německo je pilná země, všude pořádek, i v hospodářství si vedou převelice dobře, a je jen normální že Německo hraje v EU prim. Až nebude, bude i okolni Evropě zle. 

Autor: Milan Zavala | sobota 29.8.2015 4:46 | karma článku: 37,95 | přečteno: 1227x
  • Další články autora

Milan Zavala

CNN napodobuje Goebbelse, zatím nemotorně, výroba muslimů stojících na naší straně

byla odhalena. Sehnali asi jen tak šest dobrovolniků, a dirigovali" protest". Takto naposled pracovali bolševici a národní socialisté, akorát to dělali diskrétněji, tohle je fušeřina, dělat to na ulici kde je někdo natočí.

6.6.2017 v 0:05 | Karma: 42,45 | Přečteno: 2448x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Co bude v ještě více semknuté Evropě po útoku? Cenzura a útoky na cizí státy

Theresa May která byla útokem zaskočena, ve čtvrtek jsou volby, neví kudy kam. Navrhuje kontrolu kyberprostoru, jinými slovy cenzuru, a útoky v Sýrii a Iráku kde o naši pomoc moc nestojí, jsme okupanti, toto není WW2, a my jsme

5.6.2017 v 0:23 | Karma: 41,48 | Přečteno: 1906x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Co se zase stane po nynějším londýnském útoku, který nemá nic společného s ničím

Člověk nemusí být Sybila, aby to uhádl. Policie už o nich věděla. Sledovali je. Mladíci byli radikalizováni. Uvažovalo se o vyhoštění pokud jsou to migranti, nebo je jen blízce sledovali pokud mají britské občanství. Po každém

4.6.2017 v 2:16 | Karma: 44,82 | Přečteno: 3272x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Mizera Trump a elity které sice nevěří v to co hlásají, ale sype to do koryt

Trump nechce dávat Sv. Petrovi miliardy do kasičky aby to pak vybral někdo jiný a svatý utřel svatozář. Zato elity si zvykly že lidé zaplatí za nové kotle kde budou pálit škodliviny, fabriky budou ze svého šetřit ovzduší, ale

2.6.2017 v 0:46 | Karma: 40,14 | Přečteno: 1443x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Zrádci byli a budou, ale dnes nám v EU vládnou skoro výhradně oni

Píše se o nich i v bibli. Ale jsou to zrádci mezi ostatními, dnes je přehršle ostatních a samý zrádce. Málokdo má na to jít proti. Brity naštvou ti co prozradí jméno mrtvého vraha, ostrakizují vlastence, a přitvrzují proti těm

25.5.2017 v 0:12 | Karma: 42,32 | Přečteno: 1807x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Objednávka USA a Británie, prohlásilo o obvinění z útoku ve Vrběticích Rusko

3. května 2024  17:35

Obvinění Ruska z podílu na výbuchu v muničních skladech ve Vrběticích v roce 2014 jsou...

Do školy v Litvínově vnikl muž. Policie ho zadržela poblíž kvůli jiné krádeži

3. května 2024  8:31,  aktualizováno  17:16

Desítky policistů, hasiči i záchranáři se ráno sjeli k litvínovskému gymnáziu. Důvodem bylo...

CNN Prima NEWS vysílá už čtyři roky, k výročí připravuje nové pořady

3. května 2024

Zpravodajská stanice CNN Prima NEWS přinese divákům ke čtvrtému výročí zahájení vysílání nové...

Škody po požáru v Mionší jsou malé, prales podle hasičů zřejmě někdo zapálil

3. května 2024  11:46,  aktualizováno  16:54

Hasičští experti se vrátili do terénu, aby vyšetřovali příčinu požáru v pralese Mionší v Dolní...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik