Merkel se brání přispívat více na NATO, bude ale rozšiřovat Bundeswehr s vlivem

v sousedních zemích. Nejen část české armády bude spadat pod německé velení. Juncker se přidal, EU nechce být v americkém područí, ale štěkají když se domnívají že by je USA neubránili v případě napadení

Putin se už nechal slyšet že časy kdy Západ měl otěže v rukou jsou ty tam. Bohužel má pravdu, socani rozvrtali náš Západ přímo parádně, a jeden Trump na to stačit nebude. Čítával jsem diskuze na téma že chudák Merkel otevřela brány nájezdníkům protože na ní Obama něco měl, a zlotřilé Státy ji donutily

Dnes Obama už jen hraje golf, ale Merkel nepřestává v díle zkázy. Nynějšímu presidentovi navzdory. Její poskok Juncker stále poučuje Trumpa jak na to. Nejlepší je předejít konfliktu tím že se bude poskytovat humanitární pomoc všem migrantům. USA by mělo napodobovat EU, říká se samolibým šklebem. 

Mno, a Stropnický už podepsal ortel, pardon, smlouvu, že část české armády bude pod velením Bundeswhehru, a nebude to jen Česko. A ano, Bundeswehr je zatím člen NATO. Zatím. Nějak to začíná skřípat.

 Už se začíná oslavovat možný příští německý kancléř - socan Schulz. I-včera ho dokonce nazává důstojným. Muž z lidu, potýkal se s alkoholismem, nevzdělaný.... To je ten co chce donutit V4 brát migranty ve velkém, a když ti burani nebudou rozumět, tak je to naučí silou. Co mi to sakra připomíná. 

Takže stručně - Němci budou volit. Ale Češi také. Jak budou volit Němci je jejich věc, do toho nelze kecat. Ale jak budou volit Češi je ve vašich rukách, také půjdete k volbám. Tak nevybírejte zrádce. Jak bych řekl s klasikem - naší vlast vovinuly nějaké mraky. Tak si pořiďte aspoň deštník.

ZDROJ

ZDROJ

ZDROJ

 

Autor: Milan Zavala | sobota 18.2.2017 19:48 | karma článku: 38,75 | přečteno: 1068x