Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J57a51n21a 52M35a74j47o75v19á

10. 1. 2015 12:51

Ono už je i užití humoru urážkou? 8-o

5 0
možnosti
LN

..je karikatura urážkou...???

4 0
možnosti
MR

M18i43l15a77n 35R97a27d36e89k

10. 1. 2015 17:30

jak pro koho ze, ani ten Putin na nas nevysle vrazdici komando, a to uz je co rict

1 0
možnosti
JM

Je to samozřejmě obojí. Máme právo urážet muslimy a  pokud to právo využijeme, koledujeme si o trest. Platí to nejen pro muslimy, ale pro naprostou většinu lidí, po přečtení článku mám pocit, že pan Radek by mi urážku teké neodpustil, i když nepředpokládám, že by šel tak daleko, aby na mě vzal kalašnikov. Zákony urážky neřeší, to je ošetřeno v zásadách slušného chování. Naprostá většina urážek je úmyslná snaha znepříjemnit život lidem kolem vás, těžko se tedy divit, že vám to budou chtít oplatit. Pokud úmyslně urazíte víc než jednu miliardu lidí, máte opravdu probném. V takovém množství se vždy najde dost lidí, kteří reagují nestandartně a mají dost prostředků aby si to s vámi vyřídili.

Pokdu se týká křesťanů, ti prostě ztratili svou moc, společně se ztrátou víry v západní společnosti. Nemusím jistě připomínat co křesťané vyváděli před nástupem ateismu. Pokdud jde o současnost, mohu vám připomenout vraždění personálu klinik které v USA prováděly potraty v 90 letech, nebo poddíl koptských křesťanů na puči v Egyptě, který krvavou lázní ukončil jedinou demokratickou egyptskou umírněnou vládu.

3 0
možnosti
Foto

Nejde o urážku, ale o humor, satiru, nadsázku, karikaturu. Jestli na to někdo nemá dost inteligence, je to jeho problém. Nedůtklivec se rozzlobí i kvůli komáru, co mu přeletí před nosem.

Mne např. uráží to, že minarety jsou moc špičaté. Tak si koupím pancrfaust a půjdu jde vylepšit.

A Vy jste mne svým komentářem taky urazil. A basta. Už nabíjím.

5 1
možnosti
MP

Brání někdo Muslimům karikovat křesťany či evropany ? Půjde někdy za karikaturu Papeže po muslimských kreslířích trestné komando ?

4 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik