Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tenhle článek považuji od autora za ideologickouz sprosťárnu.

Podle fotek je evidentní, že školačky mají na sobě školní uniformu. Jedná se nejspíš o islámskou dívčí soukromou školu.

Podobné soukromé dívčí školy mají křesťané a školní internáty řízené jeptiškami mají stejnokroje velmi podobné těm muslimským - tedy zahalení od hlavy až k patě.

Zrovna tohle bych muslimům nevyčítal. Nevyčítal bych jim, že mají zájem vzdělat své dívky a platit za to školné. Ty holky navíc nemají zahalený obličej. Mají jen zahalené vlasy, což mají i jeptišky. V minulosti nosily šátky i naše babičky.

0 5
možnosti
TH

Nedalo mi to a zagooglil jsem.

http://www.breitbart.com/london/2015/06/16/mrs-obama-in-britain-visits-bangladeshi-dominated-school-which-hosts-hard-left-conferences-in-islamist-friendly-borough/

- Ano, je to dívčí škola

- Jsou to hlavně bangladéšská děvčata

Z webu školy : http://www.mulberry.towerhamlets.sch.uk/parents-and-community/school-uniform vyplývá, že hidžáb je dobrovolná část uniformy, škola není muslimská nebo nějaká, jen dívčí. 

PS: k diskuzi níže, i na této škole, kde v regionu školy bydlí 1/3 křesťanů, 1/3 muslimů....tak na tělesnou výchovu mají zakázané šátky na hlavu , což byl problém děvčat , které si stěžovaly na podobnou klauzuli v školním řádu u nás....(případně ne na tělocvik, ale na praxi)

0 0
možnosti
JM

To je neuvěřitelné, vy pane Radku zkritizujete oblečení holek a mě za to paní Ranková dává kapky;-D

0 0
možnosti
TH

Buďte rád, že chodí vůbec do školy. To příští generaci třeba nebude vůbec. Oni si myslí, že to je zlo....bohužel

0 1
možnosti
JM

Já pamatuju na muslimské holky v České škole, které se učit chtěli, ale vyhodili je protože chtěli mít na hlavě šátek. Ty názory které odporují známým skutečnostem máte z osobní zkušenosti?

1 8
možnosti
JM

Přesně takhle vypadá svoboda. Právo obléknout se jinak, než jsou převládající zvyky. Záměrem školní uniformy není vypadat sexy. Školu jim pravděpodobně vybrali rodiče, stejně jako jsem vybíral školy já, i když kritéria asi byla jiná:) Důležité je, aby mohli rodiče dát děti do školy kam mohou chodit v minisukních. Tohle nejsou dcery pana Obamy. Nevím kolik z nich chce takhle chodit, část zcela jistě, všechny těžko. Vždy jsou děti, které uniformu přijmou a děti které ji nenávidí. Já osobně jsem školy které vyžadovaly uniformu zavrhl. Vážně chcete předpisovat cizím holkám co mají nosit?

0 7
možnosti
TH

Problém je, že přesně to se děje...a co hůř, předpisují to ne cizím, ale vlastním....nebo snad pochybujete, že jim takto nakázal se obléct někdo jiný, než jejich rodiče?

7 0
možnosti