Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P29e54t27e22r 22S52m29r31e77k

9. 11. 2014 10:56

Karma pán Radek ! Smutné čítanie. Stretov a rôznych incidentov spojených s Islamom sú desiatky denne, občas niečo presiakne, inak aby to človek hľadal lupou.

4 0
možnosti
JH

Někdy mi to připadá, že lidé dole vidí tu situaci nějak jasněji. Ti nahoře to přes své postavení a naditou kapsu nevidí, nebo vidět nechtějí? Zajímalo by mě, jak takový člověk, který celý den vykřikuje o rasismu, xenofobii a ochraně lidkých práv hovoří doma, když ho nikdo neslyší. Jsou to všichni pokrytci, kteří si hlídají jen svoje kasičky a že svět ženou do náruče extrémistů, islamistů je jim srdečně jedno. Máte ode mně karmu.

7 0
možnosti
PK

Ne že byste to popisoval špatně, ale jen trestáním "nápravu" neuděláte. Pokud se např. klasická populace nerodí tak otevíráte prostor. V Česku za 25 let oficiálně moc obyvatel nepřibylo - z 10,4 na 10,5 melounu. Kolik ale ubylo Čechů a přibylo východních cizinců, Romů a i nepřizpůsobivých Čechů. A to je teprve začátek. Co až přijde naplno populační díra po r.1989 a zemřou staří co se dnes dožívají delšího věku?  Míchání kultur není jednoduchá záležitost, zvlášť ve velkém.

1 0
možnosti
PK

A kolik je u nás východních "načerno"?

0 0
možnosti