Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Když tak koukám na ty pochodující davy mladíků, tak mi to nějak připomíná odvedence co nastupují na vojnu, když koukám na ty rozeřvaný ksichty tak dostávám strach, když koukám na ty parádně oblečený Eritrejce, kteří přešli půl světa, tak vidím některé naše lidi v jakém chodí nuzném oblečení, když koukám na ty narvaný mladíky jak vyhazují jídlo, na které v životě nepřispěli a nepřispějí, vidím naše lidi jak někteří zápolí o každou korunu, když vidím ty nemakačenky, které budeme živit, tak vidím naše lidi jak ve fabrikách, v obchodech a jinde dřou za pár korun třeba deset hodin denně. Kriste pane, to je bude živit Alláh?

5 0
možnosti
PK

P29e62t37r 43K91ř66í41ž

2. 11. 2015 9:28

Videa jsem shlédl, co k nim jen dodat? Pěkně napapaní "uprchlíci" ve Švédsku nesouhlasí s lokací svého ubytování, Eritrejci povykují, že jsme rasisti, ne-halal jídlo je demonstrativně odmítáno. A ti dobrovolníci... Věřím však, že nadšení jim dlouho nevydrží.

K mnou oblíbeným videům patří to, kde diváci na náměstí 14 minut bučí a pískají na Merkelovou. Video bývá pravidelně odstraňováno, stačí však do google zadat: "merkel massive booing you tube" a lze vždy nalézt novou "inkarnaci" videa :)  https://www.youtube.com/watch?v=trLY2flrJ0I

Panu autorovi gratuluji k jeho čtyřstému čtyřicátému čtvrtému (!) článku. Číslo je jak vizuálně pěkné, tak úctyhodné. Gratulaci sice zasílám až v době, kdy si článek přečetlo již více než 1850 čtenářů (v 9.25 ráno skvělý výsledek), avšak věřím, že se ke mně několik diskutujících ještě připojí.

11 0
možnosti
MR

M87i93l30a10n 46R88a98d86e20k

2. 11. 2015 15:54

jo, video jsem uz videl. A dekuji za navstevu

1 0
možnosti
JV

Pokud je mi znamo ,V Nemecku podporuji hlavne neonacisti ten vychodoevropsky postoj k uprchlikum.Tak budme na to hrdi.Pratele ,no a ted ty minusky .Hrrrrr.

1 9
možnosti
AS

A33d78a92m 78S56t12a34v78a

2. 11. 2015 9:13

Já ty vaše moudra přeložím a přepošlu ministerskému předsedovi Bavorska. Uvidíme co vám na to odpoví, vy knížecí slouho....

6 1
možnosti
MP

Pustila jsem si to video. Slyšeli jste to bučení na závěr? Oni to Němci zdaleka tak nepapají, jak by si papaláši přáli.

6 0
možnosti
BP

Ti vítací blázni mě připomínají prosťáčka,který se dojímá nad mravenčkem,který se pachtí s nějakou housenkou,nebo nad včeličkou,která z hezkého kvítku spadne do vody a tam se bezmocně zmítá.

Takového troubu klidně napadne si sednout do mraveniště,nebo srtčit hlavu do úlu ...

3 0
možnosti
SB

A když se Němci z toho Německa vystěhují, kdo ty přistěhovalce v tom Německu bude živit? Kdo je bude léčit v nemocnicích, až onemocní, kdo bude provozovat potřebnou infrastrukturu, aby jim tam bylom k žití apod.?

19 0
možnosti
KK

Jakmile by počet uprchlíků původního německého obyvatelstva  začal být vysoký, prostě by soudruzi ty hranice zavřeli. Dovnitř ano, ven ne.

2 0
možnosti

Karma. Děs a hrůza se mnou cloumá. Němci se zase  (jen pod jiným vedením) zbláznili, 70 let napravovali , co se dalo a teď to všechno pos..., kdyby jen sobě, ale celé Evropě.

12 1
možnosti
DT

Celý svět v nich ten pocit viny za obě světové války aktivně živil. Celý svět je nutil 70 let "napravovat se". 

Teď jsou napravení, žijí pocitem viny a pocitem, že ji musí komukoliv splatit a o všechno, co mají, se podělit. 

Ne, na vině nejsou Němci jako takoví. Dnešní Němec je někdo, koho už generace buzerovali, aby hlavně nebyl nácek. Fajn, povedlo se. 

Evropa má, co chtěla.

8 0
možnosti
IB

I47v50o 86B62o82u46š41e

2. 11. 2015 6:47

No a co? Neni to tak davno, co se z pulky Nemecka vystehovat nedalo, kdyz se nelibilo. To je snad dobre, ze to dnes jde, ne?

1 0
možnosti
KC

Evropa směřuje ke stavu, v němž moci zůstat doma, bude výsadou. Prostě všechno špatně.

9 0
možnosti
Foto

Pro každého politika je příznačné, že v projevech potlačuje osobní názory a mluví to, co chce slyšet většina voličů. EU politici jednají proti této existenční zásadě. Stejně šíleně se chovají i imigranti. Vyšinutí jejich myslí musel někdo mocný způsobit. Bude to ten samý, kdo záměrně pod praporem boje za lidská práva a demokracii rozvrátil Libyi, zpustošil Sýrii, Afghánistán a Irák a namontoval za účelem vydírání evropským státníkům odposlouchávací mikrofony do kanceláří a bytů.

5 0
možnosti
MR

podcenujete lidskou blbost, tak se ani Nemecku nevyhyba

3 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik