Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J37a61n 11P98e38c56h68a

4. 12. 2016 20:32

Asi takhle: Pokud má někdo podezření, že Ortel porušuje zákon, ať na něj podá trestní oznámení, o němž rozhodne policie a soud. Pokud se tak nestane, pak je Ortel pouze důkazem svobodné plurality názorů a jejich uměleckého vyjádření. Může se to někomu nelíbit, ale nic víc se s tím nedá dělat. A basta fidli.

1 0
možnosti
PB

.... takovej moderní folklór,- tancujem kolem 28.10., 17.11., nyčko ty Slavíci,- nóóó, a do konca roku nám ešče zbejvá obkročák kolem teho Mikuláša a Ježiška, tak su zvědavej jak to rozpolceně voslavíme V ?!

2 0
možnosti
JN

On by nikdo nevyšiloval, kdyby se nejednalo o privilegovanou menšinu. Ti lidé (nebo co to je) si myslí, že mohou úplně všechno, ale výsledky hlasování ovlivnit nemohou. Rozhodně není vkusné odejít ze sálu jen proto, že někdo jiný dostal těch hlasů podstatně víc.

20 0
možnosti
MK

Kdyby zůstalo jen u toho , že Ortel dostal metál, tak někdo zabrblá něco o fašounství, jiný (politolog) ty tisíce hlasů vyhodnotí jako protestní (to je teď moderní) a po chvilce bude klid.

I ten demonstrativní odchod ze sálu by nijak zvlášť nezahýbal píšící nebo jen čtoucí veřejností, jen kdyby nebyly dovětky. Ten, kdo je schopen zveřejnit ten nejhnusnější text, který kdy spatřil světlo světa, se pustil do moralizování. A to už bylo hodně přes čáru. A tady mají základ tanečky, které máte v titulku; ten základ Vám v jinak dobrém textu chybí.

21 0
možnosti
MP

Přesně tak. A jestli si o nějakém udílení ocenění myslím, že je to šaškárna jakýchsi pro mě nepřijatelných lidí, tak tam ani nelezu.

V životě jsem v anketě Slavík nehlasovala, vůbec se na udílení cen všeho druhu nedívám, včetně Oscarů, ale nebudu kvůli tomu vyšilovat.

13 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik