Kopni si do Donalda, je to v módě

Tak australský premiér podlehl volání smečky, a řekl Trumpovi že jeho politika ohledně migrantů je hloupá. Trump měl asi chuť mu říct že od něj to fakt sedí, protože Austrálie už je s muslimy velmi opatrná, tak mu raději praštil

telefonem, než by mi to vytmavil jak se patří. Já Trumpa nepřestávám obdivovat, ten má výdrž jak bejk. Je sám proti všem elitám světa, proti novinářům, jde hlavou proti zdi, a stále má elán a nepřestává pracovat, žádné hraní golfu jako minulí presidenti. 

Protesty všude, feministky vyřvávají Allahu Akbar, zahalují se americkými vlajkami na způsob hidžábu, davy vyjí jak šílenci když nepustí do USA pár muslimů, ale že Obama rozhodl že Kuba už je fajn, tak Kubánci nepotřebují utíkat, čili už azyl nepotřebují, a ty utečence nyní musí vracet, však doma jim to už spočítají, ale NIKDE nevidím davy spravedlivých, že by se za Kubánce brali.

Ono to není fér, protestovat proti Demokratům, natož proti Obamovi, který před pár lety i vracel křesťany z muslimských zemí, protestovat proti tomu by bylo zpátečnické, a možná i rasismus. Levičáci dnes převzali štafetu po Sovětech, kteří dříve organizovali kdejaký protest, za mír, za odzbrojování (Západu), za rovnost, proti kapitalismu, teď si Kreml může dát pohov, Soros a jiní to zacálují za ně.

A hysterie nabírá na síle, už i australský premiér, od koho by to člověk nečekal, se přidává ke štvanici.

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 2.2.2017 16:58 | karma článku: 43,98 | přečteno: 2355x