Komouš Milouš Jakeš by měl dnes radit EU elitám jak na to s cenzurou a proč

Správně řekl že to Gorbačov podělal glasností, podle Milouše se měla potírat nespokojenost, dokonce se neměl bourat kult osobnosti. Pravdu má že jak se uvolní šrouby, tak to divadýlko padne. Glasnost měla být jen "jako" ale lidé 

to vzali vážně, a jak to dopadlo víme. Gorbymu ale čest aspoň za to že nepoužil sílu proti lidu. Možná ale i sovětské elity už toho měly dost, na co tolik moci, privilegií i peněz když si museli hrát na ušoupnuté proletáře, dnes mohou dávat svoje bohatsví na odiv. I Rusové jsou dnes méně chudí, vice svobodní, i když je to stále Rusko a k demokracii to má na hony daleko. 

To si uvědomují dnešní EU elity, lid nějak moc remcá na multikulti politiku a to je může stát koryto. Tak opatrně chtějí utáhnout šrouby. Jenže to opatrně nejde, to je buď a nebo jak komouě Milouš ví. Buď je to řízně a za nevymáchanou hubu se chodí do Leopoldova, a nebo se to pak časem tak pomalu uvolní až to padne samo. V KLDR to ví, a proto se to tam stále drží.

Tak pokud za nesprávné zprávy se bude platit pokuta a bude hrozit 5 let v lochu pouze na FB, tak se to přesune jinam. Možností je dnes háfo. Také jsou hoaxy a lží v mainstreamu, na ten ale ten zákon neplatí. Čili tady by Milouš věděl jak na to. Zakázat všechny ty laptopky, počítače, ty by mohli mít jen v některých kancelářích, ale obšancované a kontrolované, zakázat iphony, smartphony atd. Normální pevná  linka stačí, jde snadněji odposlouchávat, a kdo chce někomu poslat vzkaz či dopis, od toho je tu pošta, sice je to pomalé protože to cenzor musí vše přečíst, ale šlo to dřív, půjde to i dnes. 

A to by se pak nemuseli v Německu obávat že jim hoaxy pomatou voliče. Ti totiž nevidí neslyší, jen se nechají omámit hoaxy. Ono už to vře, občas někdo hodí špek před mešitu, to se sice trestá, i když zapálit synagogu je normální protest, čili ještě je svoboda vyjádření, ale .........Takže štěstí že Milouš ještě může pomoct. Teď jen jestli na něj dají, místo aby to dělali polovičatě, pokud ne, tak jim to Putin zase nějak zkazí. Jako to zkazili komoušům vrazi z Volstrýtu a hoaxy ze Západu. Francouzské volby za dveřma, zanedlouho v Německu.

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/76982/milous-jakes-nepoucitelny-komous-promluvil.html

Autor: Milan Zavala | neděle 15.1.2017 20:13 | karma článku: 35,50 | přečteno: 715x