Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čím víc nás stát oloupí, tím víc bude mít prostředků pro imigranty.

2 0
možnosti
PB

..... tuším že to v minulosti nakousla Šichtařová s jednoznačným závěrem,- prodělečnej podnik,- ináč se obávám, že ty pravý čísla, narozdíl od těch SPRÁVNÝCH !! se nikdy k běžným občanům nedostanou !

3 0
možnosti
JK

Nedávno jsem četla o záchraně (a není to první případ) u břehů Libye... odvezeni do Itálie. Taky tomu nerozumím.

6 0
možnosti
JK

Pardon, patří pod pana Šindeláře.

0 0
možnosti
Foto

Mně by s tím stále se do Evropy zvyšujícím se počtem plaváčků zajímalo, co je vlastně doopravdy pro Itálii (jako členskou zemi EU) konkrétním úkolem pro její armádní pobřežní stráž? Zda chránit mořské hranice Itálie a EU před nevítanými návštěvníky a nebo jako ze seriálu "Pobřežní hlídka" zachránit všehny, kteří šli před dvěma minutami přes palubu záměrně nožem prořezaného gumového člunu a začali se (jako imigranti toužící dostat se do ráje do Německa) topit!! Může mi to někdo z čtenářů vysvětlit??

4 0
možnosti
PB

..... viz námořní právo,- pro záchranu tonoucího v oceánu udělá každej námořník maximum, ale proč si je potem Taliáni vozí domů, to Vám vopravdu nevysvětlím (?)

6 0
možnosti
SB

EU je sice bohatší, avšak adeptů na pomoc je mnohem více. Sovětský svaz i Venezuela měli na krku pouze vlastní obyvatelstvo, protože jiní lidé se jim tam masově nehrnuli.

5 0
možnosti
TG

R^ A realita ještě horší než ty čísla....

7 0
možnosti
MT

Opravdovymi cisly nikdo disponovat nebude protoze to neni politicky korektni, a zverejnovat uz vubec ne, poruseni zakazu publikace by bylo v dnesni "svobode" a "demokracii" o hubu...

20 0
možnosti
KC

Nejdříve je potřeba poslat Makrelu do politického důchodu a v příštích parlamentních volbách dostatečně oslabit proimigrantské strany. Pak už nás tato čísla nemusí zajímat, EU nezbude nic jiného, než revidovat imigrační politiku a reformovat EU natolik, aby zavrhla multikulturu a začala se chovat lidštěji a racionálněji.

15 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik