Když se s uprchlíky jedná jako s odpadky které lze hodit sousedovi na dvorek

tak se to vymstí. Ono je krásné otevřít náruč a pak poslat hosty k sousedům, třeba do bývalého východniho Německa, stále ještě Němci druhé kategorie. Zde je ukázka jak se to uprchlíkům i místním bude líbit.

ZDE  příběh zoufalé ženy která podlehla lákání na žářné zitřky kdy dostane když ne dům tak byt, slušné kapesné a bude si slavit muslimské svátky tak radostně jako doma. Teď si zoufá protže žije s dětmi v ubytovně a nemá soukromi. Pravda, Německo se bude snažit jí splnit její sen, a jiným, i za cenu že začne vystěhovávat německé nájemníky ze zbytečně velkých bytů. To je ale jen prozatímní řešení, těch uprchlíků bude příliš, a co pak s tím?

Prostě EU s Německem v čele dělají skládku střelného prachu a čekají až někdo, až toho prachu bude více, zapálí sirčičku. Němci jsou ti první co by měli vědět že zoufalí lidé dělají zoufalé věci, třeba zvolí rakouského praštěného frajtra, stačilo něco přes 30% hlasů ke zvolení aby pak ukázal všem zač je toho loket zahnat kus národa do kouta.

Veškeré snahy vyjít uprchlíkům vstříc a uvolnit miliardové fondy z EU, které stejně natečou do různých kapes, to vše nevyřeší ten nejzákladnější problém. Muslimská kultura ne NEKOMPATIBILNÍ se západní kulturou. Žádné diskuze a školení na téma že jsou si rovny, a jak krásný je ten Islám na tom nic nezmění. Oni se v naší kultuře necítí ve své kůži a nám je ta jejich také odporná.

Snahy papalášů z toho udělat slepenec jsou debilní. Už i na idnes se sem tam objevují články o odporu místních nejen v Německu ale i jinde, a stupňuje se to. A zoufají si už na obou stranách.

A jak se to řeší? Stříli se instrukce - postavte ubytování, udělejte...... ale jak a kde? Ubyovny pro tyto lidi nejsou řešení, chtějí soukromí. Ale kde na to brát? Většina jich si na bytovku nebo dům nevydělá, tolik volných činžáků prot ty stále přicházející také nejsou, tak co s nima bude? Vystěhují místní z bytu a nastěhují přistěhovalce aby byl klid? 

Ta vystěhovaná Bettina mi trochu připomíná jednu také zdravotní sestru která mi coby uprchlíkovi pronajala kamrlik u sebe v bytě ve Vídni. Hodná paní, vždy mi říkala že není nutno abych umyl to málo nádobí od snídaně, ale mě to nedalo když pospíchala do práce zatímco já neměl na spěch. Nedovedu si představit co bych cítil kdyby jí chtěli poškodít aby upřednili mě - uprchlíka.

A na závěr jen poznámčička - česká uprchlická vlna v 1968, bylo nás v Německu a Rakousku jako much, byli jsme většinou bez peněz, ale nezaznamenal jsem pálení ubytoven nebo nás nikdo nevítal kamením. Proč?

Autor: Milan Zavala | sobota 26.9.2015 2:17 | karma článku: 38,10 | přečteno: 1400x