Kdo postavil mayské pyramidy? Přece sv. František a církev

V tomto duchu budou jednou odpovídat naši potomci v Evropě na otázky - kdo postavil Stonehenge nebo katedrály? Mohhamed přece, Osmani, Muslimové. Při mé návštěvě v Guatemale jsme se zeptali jedné babičky co prodávala suvenýry

jestli ví kdo to všechno postavil, jestli si je vůbec vědoma že její předci něco dokázali. A té její odpovědi - že sv. František - jsme se tenkrát smáli. Dnes už z toho mrazí, když si uvědomím jak to na světě chodí. Každý chvilku taká pilku.

Španělští a portugalští vojáci dobyli americké civilizace, kde byli divoši tam to skoro vymlátili.Přicházeli ze začátku také bez žen a dětí, jen tak se podívat. Pak přišla církev, ta je připravila na porobu. Pak přišli ostatní, zabrali půdu a zotročili původní obyvatelstvo, to vše velmi pomalým tempem že jim to ze začátku nedocvaklo, protože někteří Evropané byli hodní, řekl bych umírnění. A jejich elity zvaly. Třeba Moctezuma, (také jeho jméno začínalo na M,  to je náhoda), sice ho pak ukamenovali když ostatní viděli že je to vůl, ale už bylo pozdě.

A ta podobnost není náhodná, homo sapiens je takový vůl všude. Pomalu se katolíci nechávají slyšet že křesťanstvo věří v Alláha. Mám dojem že papež František asi souhlasí. Pokud by někdo souhlasit nechtěl, v budoucnu si na něj posvítí, lid bude muset zase být ochráněn od rušivých zpráv. Pouze mainstream ví co je pravda a co ne.  Lež se trpět nebude. Hillary o tom ví své. A když vidím Angelu řečnit, a papaláši jsou samý potlesk, tak mi to nebezpečně připomíná doby minulé. Hlavně když dává na srozumněnou že si posvítí na ty lháře na webu.

A lidé třeba remcají, ale nic velkolepého se neděje, tak to necháme, a naši potomci už budou zvyklí. I když mě optimismus neopouští, ona je ještě naděje na obrození. Západ ještě může trochu déle žít. Doufám.

Trump, Farage, Putin a vzadu se pospíchá Le Pen. Tak uvidíme jestli dokážou zastavit neomarxistickou mašinerii

Pro rejpaly - to je hlavní stránka amerického časopisu, žádný Sputnik. A ano, Putin je diktátor, ale i dříve se Západ musel spojit s Rusy, viz Stalin za WW2.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | pátek 9.12.2016 23:55 | karma článku: 34,18 | přečteno: 883x