Kde je Putin? Zatím všichni ví kulové

Teda kromě té přehršle zasvěcených. Je docela možné že se oligarchové dožrali, a sesadili ho. Přece jim ty sankce proluftovaly jejich tučná konta. Nebo se zase někde radí jak dál, něco  jako před anexí Krymu. Teď si naše kremrole ani nehodlají všimnout že už Kreml uznal že na Krymu zasahovali zelení mužíci z GRU, zatímco oni si tu třepili pysk o tom jako se to stalo tak nějak samo, aniž by o to Vova nějak stál. Ale to už známe i z východní Ukrajiny, tam to potrvdili samotní ruští důstojníci, a přesto se blbne o občanské válce. Klidně jednou přiznají i sestřelení malajského letadla, kremrolím na vztek. Přece jen jsou zatím mocnost a můžou si to dovolit.  Dnes se zase chce prosadit lež že zakarpatští Rusíni, je jich skoro tisíc, se chtějí osamostatnit pod křídla Kremlu. Rusíni už to popřeli, ale maskirovka se jinde osvědčila tak proč to nezkusit.

Takže co se s hlavou Kremlu stalo nikdo neví, můžeme si tu dělat šloufky třeba že ho unesli mimozemšťané, sežral medvěd, ale to je tak všechno. Vy ale jste tam doma na ráně, tak že se můžete akorát modlit aby buď Vova nepřišel na nějakou zlepšenou maskirovku, a ruská propaganda v Evropě jede na plné obrátky, čili k něčemu takovému může dojít, a nebo se dokonce Kremlu zmocní ještě větši rapl, a máte válku na krku. A když se dva perou, Islám se řehtá. Situace je vážnější než ve 30. letech minulého století.

Ale optimismus mě neopouští, a možná si v Kremlu řeknou že jim už ty Vovovo blbosti pustily žilou už dost, a situace se uklidní. Je na čase aby se i ateisté modlili.

DODATEK: vsichni příznivci Putina zde na blogu mlčí o jeho zmizení, já vím že v Kremlu je nějaký šrumec, a na instrukce co o tom psát ještě není čas, ani oni možná neví jaká bude konečná verze, ale když už nemáte nějaké argumenty z vaší hlavy, tak nediskutujte, je to trapné.

Autor: Milan Zavala | neděle 15.3.2015 18:38 | karma článku: 33,75 | přečteno: 996x