Kancléřka Merkel se pasuje do role vládkyně Evropy

Že si dupne na ty zaostalce z V4 se bere za normální, ale ona už si dupla i na Francouze, Dovolila si říct že se musí zařídít aby Marine Le Pen byla odstraněna z politiky. Co do toho má německá kancléřka co kecat nevím. 

Ale ona nemluví o specifické zemi, ona mluví o SVÉ Evropě. Říká že je lépe s Evropou než bez Evropy, a proto všechny partaje které nejdou s ní jdou proti ní. Kde jsem to už jen slyšel?

Podle kancléřky pokud by se dostala k moci AfD, tak už by Evropa nebyla Evropou. A jinde ji zlobí také, i v tom jejím Rakousku. O východních divoších nemluvě. I ta Británie je neposlušná. Prostě podle Merkel Evopa je Evropa jen pokud je jí poslušná, a ona zase bude poslušná Erdoganovi.

Už mě to hlava nebere. Ale pokud se Němcům nepodaři dostat jednu političku do svěrací kazajky, která už po těch jedenácti letech u koryta očividně zešílela, tak to nevidím v budoucnu na klidnou dobu. Škoda, přes 70 let celkem poklidného života v Evropě je to opravdu k pláči. 

Já jako uprchlík jen vzpomínám jak se do Rakous a Německa utíkalo za vyspělou demokracií, svobodou....z šedivého totáče. Jen aby to doopravdy nedopadlo takto, oni srandisté občas nechtěně vidí do budoucnosti.

 

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 5.5.2016 19:05 | karma článku: 41,75 | přečteno: 1857x