Jsou slova holandského premiéra krutá nebo je to probuzení z multikulti snu?

Mark Rutte si dovolil říct něco co se doposud od evropského premiéra neslyšelo. Podle něj všichni holandští džihadisté kteří odešli bojovat za chalifát by tam měli raději padnout než se vrátit do Holandska, kde by pak pokračovali v jejich svatém boji. A pokud tam nepadnou, tak by je tam měla sejmout holandská armáda, aby se už vrátit nemohli. Tak se také nechali slyšet z jeho partaje, VVD. A řekl, že jelikož on je premiér, čili zodpovědný za bezpečnost Holanďanů, tak také bere také zodpovědnost za svůj projev, a stojí si za ním.

Pochopitelně že se to sluníčkářům moc nelíbilo, ale jak Rutte zdůraznil, ti co odjíždí do Sýrie pomahat chalifátu, mají jen jeden cíl, zabít co nejvíce lidí, ví do čeho jdou, a musí počítat s tím že se ostatní budou bránit. Socanům se tohle nelíbí, prý je nedůstojné aby se premiér takto vyjádřil, jenže, jak řekla Rutteho mluvčí, tito lidé se vrátí coby ostřílení, otrlí teroristé, nikoliv jako polepšení holandští poddaní, kteří budou najednou ctít demokracii a svobodu.

Ale socané chtějí aby se tito lidé vrátili do "vlasti" a u soudu se mohli vyslovit proč tam vůbec šli, možná jsou v tom nevinně. Inu, appeasment v celé kráse, ať se náš nepřítel vrátí, my ho ošetříme, nasytíme, necháme odpočinout a on nám to oplatí. A to by rád udělal Alexander Pechtold, člen demokratické strany,  i přes to že vracející se džihadisté je nebezpečí o kterém nikdo normální nemůže pochybovat.

Lidé jako premiér Mark Rutte mi vracejí naději že se možná Evropa probudí včas. Ale koukám jak řečtí socani vyhrožují že když jim nedají prachy aby mohli stále hodovat za cizí, tak si to Evropa odskáče tím že se přes Řecko přiženou muslimové - džihadisté. Takže socani ví co jsou tito chudáci přistěhovalci zač, jen si hrají zvrhlou hru na politickou korektnost. Akorát si neuvědomují že tím podřezávají tu větevi která nese i je.

Autor: Milan Zavala | sobota 7.3.2015 4:33 | karma článku: 41,37 | přečteno: 3012x