Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J69a60r67a 28R72a74n39k

15. 6. 2015 1:45

Canada finally fills 2013 Syrian refugee promise, says work ...

http://www.theglobeandmail.com › News › Politics

Mar 26, 2015 - As of the middle of March, Canada had only just met its 2013 commitment to resettle 1,300 refugees from Syria — 1,306 are now in the country — and officials say work is now under way on fulfilling the next pledge to resettle 10,000 over three years.

0 0
možnosti
Foto

Uprimne receno, kdyby Kanada prijimala jeste vice cizincu nez prijima, uz by tady vlastne zadny Kanadan nezbyl ... proti tomu je jich ve Svedsku jeste hodne malo

0 1
možnosti
LR

Nelogické.

a+b stale obsahuje i to původní a.

2 0
možnosti
PK

V tomto případě bych si s Vámi dovolil nesouhlasit. Jak Sibiř tak i Kanada jsou oblasti s krásnou přírodou, která na planetě Zemi neustále ubývá. Zlikvidovat tyto oblasti jenom kvůli lidskej hlouposti? To proboha ne! Rozdíl mezi Švédskem a divokou přírodou v Kanadě nebo v Rusku je ten že ta příroda za nic nemůže. Švédové ano. Zmagořili a odevzdali svoji zemi do rukou cizinců. A mnoho evropských států se chová stejně.

6 0
možnosti
MR

Ale rozhodne! Jen ale i ta Canada ma plnou hubu humanismu, ani Putin nic nerika, a ne ze jich to casem nebude tykat. Takmkdyz prerozdelovat tak na praci, ale neco takoveho NIKDO ani nenavrhne, o tom by se reklo ze je to navrh na novodobe otroctvi, makat ma jen beloch, a chudaci maji pravo brat

2 0
možnosti
SB

A ještě jednu věc napíši: Ani to kýblování do Ruska by nebylo řešení, nýbrž jenom odklad vybuchnutí problému. Jednou by Afričané přelidnili i tu Sibiř. Ani ta SIbiř není nekonečná a její hranice jsou na Čukotce, zatímco populační exploze Afričanů nekonečná je. Za dvacet let by byla přelidněná i SIbiř a co potom?

Nikoli, pane Radku. Tohle by opravdu nebalo řešení.

2 0
možnosti
SB

Každému Vašemu článku jsem dosud dal karmu, ale tomuto bych dal antikarmu, kdyby to bylo možné.

Sibiř! Vy píšete "Sibiř"!

Jako mnozí lidé, kteří by na Sibiř odsouvali kdekoho, tak i Vy si vůbec nekladate otázku, že Sibiř je naprosto řádnou součástí zcela svrchovaného státu jménem Ruská federace. Já ten stát od 21. srpna 1968 nemám rád. Když hrají ruští sportovci proti komukoli, fandím vždy soupeři a nikdy ne Rusku. Ale když uvažujeme o tom, koho bychom odsunuli na SIbiř, uvažujeme tím o tom, koho bychom odsunuli do Ruska. A na to nemáme prostě právo. Sibiř nám nepatří a tudíž naše úvahy na toto téma jsou zcela mimo mísu. Jsou urážkou Ruska. A to opakuji, že je nemám rád. Ale to my ten svůj problém s přistěhovalci nezvládáme. To my si je do Evropy pouštíme. Rusko, ať už je jakékoli, s, tím nijak nesouvisí. Ono nás nijak nenutí je v Evropě přijímat. Nechápu tudíž, proč by zrovna ono mělo za Evropu tahat kaštany z ohně a přebírat Afričany od nás. Co jsme si my (Evropa) nadrobili, to si musíme sníst také my. Nevidím jediný důvod, proč by to za nás měli jíst Rusové.

Stejně jako jsem odpůrce toho, aby nám je západní státy sem kýblovali v rámci jakýchsi kvót v rámci EU, tak jsem i proti tomu, aby je Evropa kýblovala do Ruska. Ledaže by s tím Rusko souhlasilo, o čemž však velice pochybuji. Stejně jako my nejsme kolonií Ruska, tak ani Rusko není kolonií EU.

3 0
možnosti
MR

ALE JA S VAMA TAKE SOUHLASIM. Ale vsichni politici tu svorne mluvi o humani krizi, a jak za to muzeme, tak za to muze jak USA, EU ale i RF. Tak at to prerozdeli tak aby to jakz takz fungovalo, alespon chvili.

Tohle bouchne zanedlouho.

Ale pravda je ze by je meli vracet do Afriky, jenze reknete to verejne, a jste za nacka a xenofoba. Ani Putin nevola po tom aby se zavrely hranice. A ne ze by se jich to netykalo, az to bouchne v Evrope  v Rusku take, je jich tam jak much, a Rusu stale mene.

1 0
možnosti
JF(

Vždyť zde máme Schengenský prostor, ale přesto se do EU dostane každý, koho to napadne, nikdo nic nezjišťuje a neověřuje. Snad jen kdyby byl "uprchlík" bílý, tak by byl podezřelý a nebyl by v EU vítán. Rv

4 0
možnosti
Foto

Problém je, že žádné státní řešení není správné.

1 1
možnosti
JN

J40i92ř11í 47N19o14s36e24k

13. 6. 2015 23:03

Tak nějak tuším (doufám), že rozevřená náruč Evropy se uzavírá a začne těm vypaseným adrenalinovým ubožákům ve značkových ohozech bránit, aby si tu našli své druhé, třetí a čtvrté manželky.

Přepískli to, zoufalci ze zemí, kde se neválčí (tím nejsem proti těm skutečně v ohrožení - těch pár stovek poberem zcela ladně).

7 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik