Jede se podle německé tradice - vzít si tak velké sousto až se jeden zadáví

Na posledním summitu Merkel slíbila Erdoganovi výpalné za to že nebude posílat ilegální uprchlíky do EU, zlaté oči které to uvidí, ale nezoufejte, první várku 400 tisic uprchlíků si Evropa přiveze sama, a bude se dobrovolně 

přerozdělovat to nadělení. Je jen spravedlivé že když Německo to zvládá takto že i multikullturně naladěný The Guardian. si všimne, tak je namístě aby se takto obohatili i ostatní. Prý ta rvačka je proto že uprchlíci jsou skoro vesměs mladí muži, tak je to na dením pořádku, ale tato prý byla na pováženou. Napětí se zvyšuje, radikálové už verbují. 

I v Kanadě si všímají výroků německé policie která přišla na to co obyčejní lidé tušili dávno, že mezi urpchlíky jsou islámští radikálové číhající na svoji příležitost. A místo aby se chránila schengenská hranice, tak se umožní ji naprosto ignorovat. A přesto že to ústy kancléřky Němci zvládají, ba přímo baží po migrantech, tak se tlačí na ostatni členy unie aby dobrovolně brali to co EU s Merkel a Junckerem ještě pozve. 

Rozzlobení Syřané z Iránu nebo Alžirska z makedonské hranice mermomocí chtěji k Mutti Merkel, kdoví co si mysli že je tam očekává, a nechtěji jinam. Jak je budou nutit třeba do Polska nebo Portugalska ví jen Juncker s Mutti. Z těch počátečních 400 tisíc, kolik jich bude chtít tam kam je nasměruje slavná EU?

Na summitu Tusk doufal že dají na jeho slova a budou chránti EU hranici. Turci docela drze připoměli že k řešení bude nutné vyřešit syrskou krizi, od nich to teda sedí. A jelikož mají v zemi přes dva miliony uprchlíků, tak se má Evropa na co těšit. A s každým summitem přichází ještě větší jóbovka.

Není divu že i v Americe se Republikáni vyjadřují v tom smyslu že Merkel páchá sebevraždu, a  Američané, kterým je většinově dění ve světě u šosu, jen žasnou. Asi neví že čas od času Němci chtějí přesídlovat národy. A dělají to až do sebezničení, i Hitler pár hodin před sebevraždou jestě dával rozkazy už neexistující armádě.  Zvyk je železná košile.

Naposled si Německo vzalo obrovské sousto ve dvou světových válkách, výsledek známe, neměli na to aby to spolkli, a dnes se snaží udávit se uprchlíky. A také podle svého zvyku se snaží to toho zatáhnout ostatní.

 

Autor: Milan Zavala | pondělí 30.11.2015 19:55 | karma článku: 41,93 | přečteno: 1856x