Jaký typ muslimského přistěhovalce bude žít v Česku

Jsou muslimové vzdělaní, ale ti se snaží dostat spíše do Ameriky, když ne do USA, tak třeba i do Mexika a jinam. To proto že sem se nechodí pro dávky nebo život bez práce. Dávky tu nejsou pro místní, natož pro cizí. 

Takový inženýr, doktor nebo i technik si stále může trochu vybrat kam se vrtnout. A jako jiní, jde tam kde se více platí, dá rozum. Česko to asi není. V Mexiku jsou utečenci z různých zemí, ať už legálně nebo na černo. Roztrhl se s nima všude na světě pytel, novodobé stěhování národů. Ale zde se o tom nediskutuje, problémy s tím nejsou. Každý se musí zapojit, a dělat co může, proto sem vychcánkové nechodí. Hodně z nich jsou úspěšní, je tu hodně nových imigrantů se vzděláním, ti se uchytnou ihned. Nikdo se nestará o to kde se ubytují, čili ghetta žádná, (neplést si ghetto se slumem). Jsou roztroušení po celé zemi. Extrabuřty žádné, zde se ještě nepovolují mešity, mohou se modlit v modlitebně, proto je tu muslimů oproti jiným zemím utěšeně malounko. Zákony přísně sekulární pro všechny. Ti co nemají větší vzdělání musí pořádně makat.

 Zde jedna muslimka prodává na pouličním trhu šminky, vedle jí hlídal manžel.

Časem si možná pořídí menší butik s orientálním zbožím jako tento. Iránci tu mají hodně luxusních obchodů s koberci nebo nábytkem. 

Zde Čiňan prodává jídlo na ulici. A možná sní o tom jak si také časem otevře restauraci. Nebo krámek. 

Vedle sebe zde vidíte na ulicích hlavního města spoustu židů v jarmulce, ortdoxních židů a židovek v paručkách a dlouhých sukních, a žen v niqábu, je mezi nima naprostý klid. Chodí svorně okolo synagog, zatím se tu nezaregistrovaly žádné antisemitské útoky. Zřejmě na to nemají čas, nikdo tu nelenoší na dávkách.

Ale co bude v Česku, když ZATÍM se do země dostane pár tisíc utečenců, ale tento počet se bude zvyšovat, jelikož se dočítám ve španělských novinách jak denodeně se zachraňují stovky utečenců, drtivá většina mladí muži v plné síle ale bez vzdělání a bez jakékoliv kvalifikace, a jelikož je nevrací, tak jich bude čím dál tím více, a to těch nejzoufalejších, kteří se nedostanou do Ameriky protože neumí ani anglicky, natož jinou řeč, neumí dělat naprosto nic, nic nic, umět pást kozy jim je na prd, plodit děti umí, a nejsou zase padlí na hlavu, a ví že se Evropa o ně postará, o jejich děti také. Jak už jsem psal, i ten český sociální systém který není tak štědrý jako třeba ten německý, je to stále pro ně výhra v loterii. A EU bude dohlížet aby bylo o ně postaráno jak se patří, žádné odstrkování nebo diskriminace. Možná i Romové budou patřičně závidět. A ty nová ghetta budou krapánek problematičtější než třeba nějaký Chánov. Jelikož opravdu neumí nic, a vzdělávat se asi nebudou, tak se budou nudit, a když uvidí že Češi stále budou mít trochu více než oni, a budou žít čistějí a upraveněji, tak se začnou bouřit a budou požadovat sociální spravedlnost, a levice je bude podporovat. Pro hlasy všechno.

Procento muslimů v Evropě nepřevyšuje 5 - 6%, ale co nevidět toto procento poroste. Zatím nejsou všude v Evropě, ale to se přerozdělováním změní. Až budou VŠUDE, a VÍCE, tak už to přestane být jen takové nepříjemné. Oni zkrátka kolonizují. A pokud se něco nepodnikne, Evropa jim spadne do klína. Sice ji zničí až ji přetvoří k obrazu svému, ale o tom dnes ještě neuvažují. 

Autor: Milan Zavala | pátek 15.5.2015 5:14 | karma článku: 39,07 | přečteno: 1762x