Jak zpacifikovat Sýrii podle Merkelové - co slovo to perla

Potřebujeme vojenské akce, ale ty řešení nepřinesou. Protimluva jak vyšitá. Tak navrhla smíření u obložených chlebíčků, kde se mohou opoziční síly a Assad nějak dohodnout, asi na tom že nechají spravovat Sýrii tetkou Merkel a EU

a bude to. Protože na vojenské akce se početná a bohatá EU nezmůže, tak to nechá nepočentému a chudému Rusku, aby mohli z povzdálí kibicovat. Já četl háfo kritik na Zemanovo projevy a jeho bonmoty, ale koukám že Němci jsou stále Němci a musí mít prvenství ve všem. Merkel ho už setsakra trumfla. Německá důslednost.

Také přišla s novým nápadem - že prý si EU musí tak nějak ochránit hranice, to nikoho ještě nenapadlo, a už nad tím v Německu začínají uvažovat. 

Zatím ale bude nutno brát uprchlíky, to že jen malá část jsou opravdoví Syřané se ještě Merkelová nedozvěděla, ale až se to dozví začne nad tím uvažovat. Zatím slíbila že ti co nedostanou azyl, budou vyhoštěni. A oni vezmou bumážku a pojuchají zpět. Ti samí lidé kteří se do Německa přímo probojovali nepřátelským územím po půlce Evropy. Ti samí kteří už v Calais pochopili že je v Británii nechtějí, a balí si ranečky. 

A pochopitelně se němečtí poldové nebudou chovat jako maďarští náckové, a nebudou jim tak ubližovat. Tak to migranti pochopí a odejdou bez reptání jako když Romy vyhodí z Francie, a už se pochopitelně nikdy nevrátí. A ti co stále přicházeji přes Řecko, Itálii a Španělsko, ti už asi do Německa chtít nebudou. Vezmou práci tam kde se vylodí. Že tam práce není? To je jen malý detail. 

Tetka Merkelová už vykoumá jak to zavonačit aby šli do zemí kde jsou sociální dávky malé, a k uprchlíkům je skoupé i to počasí. Přece není navrhnuta na prestižní nobelovku jen tak pro nic za nic. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | pondělí 5.10.2015 0:24 | karma článku: 40,63 | přečteno: 1689x