Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Pane Radku,

vyjádřil jste podstatu " českého rasismu a extrémusmu " velmi výstižně.

Je velká škoda, že politici i nadále neslyší a nevidí a neřeší .

 Očekávala jsem , že mínění většiny občanů ČR je přesvědčí a oni sundají falešné brýle , udělají pořádek , že budou umět správně argumentovat doma i ve světě, jak se věci mají. Zdá se , že je to moc nezajímá .

Ve škole nás učili, že stát musí mít řád , kde je důležité a nutné dodržovat zákony .

 a to     :      VŠICHNI    !!!! ,       BEZ        VÝJIMKY    !!!! Proto prý máme ve státě politické řízení a  složky, které společně nad tímto bdí ! Oprava :   Mají bdít ! Lidé ale vědí, že je tu hodně utajovaných věcí o kterých se nesmí psát, jen proto, aby jedna menšina profitovala na celé společnosti. Financování, plno výjimek , diskriminace většiny obyvatel v mnoha ohledech  ..... Jsme jim k smíchu, protože se necháváme léta tlačit do kouta , přestože jsmě většina ! Oni mají takové zaklínadlo : " Rasismus " .  Když jim náš stát nechce poskytovat blahobyt, tak ho úspěšně používají .Mají řešení :  Evropský soud. Ať mi někdo vysvětlí, v jakých zákonech má toto oporu ??? To přece není rasismus, chtít po lidech aby se snažili a chtěli sami uživit a chovat se civilizovaně . Tomu se  říká :   zněužívání a nestydatost  !

3 0
možnosti
Foto

bydlím v ČB na sídlišti Máj. Teď 18.7.2013 ve 20 hodin nám pod okny řvou a hádají se desítky místních cikánů. Někteří (mládežníci) popíjejí pivo a pod čůrají do keřů u paneláků. Protože je horko, mám otevřené okno. Televizi si musím dávat nahlas, abych jí slyšel. Městská policie to neřeší, protože není 22 hodin. Ale každodenní řev a bordel pod okny je přece postižitelné....  A pak se někdo diví, že lidé vybouchnou jak saze v komíně. Protože se nám zdá, že se nás nikdo nezastane. Že zde běžné zákony neplatí.

14 0
možnosti
MK

Víte co, nemelte tady nesmysly a raději dejte tip, která z těch českocigánských vlajek od společnosti Romea s.r.o. je nejlepší ;-D

0 3
možnosti
Foto

Za českými Cikány stojí dotace a cecíky, ze kterých se na uměle vytvořené platformě dá krásně přežívat...

12 0
možnosti
OK

a navic tech cca dva sta tisic hlasu od r pro kscm + cssd take nejsou k zahozeni...

5 1
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik