Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Plně s Vámi souhlasím, výstižný je třetí odstavec.

Myslím, že dnes by mohla být tato menšina spokojena, už se na ně nikdo nedívá s pohoršením, takže takové zviditelňování je zbytečné.

1 0
možnosti
JS

Průvody homosexuálně zaměřených lidí mně vůbec nevadí,na rozdíl od průvodů fotbalových fanoušků.Průvody gayů a leseb jsou plné pohody,veselí a atrakcí.Průvody fotbalových fanoušků jsou plné násilí.A příště si můžou uspořádat  třeba karneval heterosexuálové.Lidé by neměli být tak zapšklí a netolerantní vůči jiným.:-)

3 1
možnosti
Foto

I91v54o 59C43i67l93i31c15h

17. 8. 2014 8:11

Vidím to prakticky stejně R^

2 0
možnosti
LN

...perfektně vystiženo....R^...trochu jste mi připomněl historku doktor Plzáka blahé paměti...kdy ho jeden nešťastník oslovil s následujícím....."víte pane doktore..mně nevadí že po mně žena chce, abych doma luxoval....mně vadí že ona po mně aby luxoval RÁD..!!"

5 0
možnosti
MP

Každé přehánění VŽDY škodí. tady škodí drtivé většině gayů. Tato většina taky mluví o exibicionistech, a jen hlupák to nepozná, že velká část lidí v průvodu se skutečně předvádí. Proti průvodu nic, ale svá práva dávno mají. Není právo nikoho mít dítě, ale naopak. Dítě má právo na plnohodnotnou rodinu. Vyjímku lze udělat jen při smrti jednoho z partnerů. V zákoně je také psáno, že jde o adopci vlastních dětí. I když to zní divně, ale po smrti jednoho z rodičů je toto lepší řešení než dát dítě do děcáku. Je správné, že tam byla i nějaká skupina bojující za zachování rodiny, která dnes vymírá. Hrozí přelidnění nejen cikány, ale i muslimskou komunitou, která už ted si tady vynucuje určitá svoje práva. Není v pořádku tyto průvody zarputile hájit. Měl by se konat i průvod heterosexuálů nebo pedofilů. At je to pestřejší. I ženy by měly bojovat za svá práva. Nestačí kvoty, uspořádejte svůj průvod. Nikomu nic nezakazuji, ale většina gayů souhlasí s tím, že jim průvod dělá medvědí službu. Tak jako většina cikánů dělá špatnou pověst té menšině velmi slušných cikánů. Mnohdy lepších, než jsme my sami. A vo to de.

1 0
možnosti
JV

Tak jste se vyzvracel, ulevilo se vám?;-)

0 7
možnosti
PN

Pěkně napsáno.

12 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik