Jak to chtějí vyřešit aby lidé věřili mainstreamu, aspoň trochu

Ozvala se vysílací rada a uznala že zprávy ČT nebyly při amerických volbách vyrovnané. To ví každý, ale mainstream ztratil důvěru už všude. Nějak se cenzura nechce dařit, dnes prosáknou zprávy i v diktaturách, tak začíná divadlo

Britský politicky korektní The Guardian škemrá o peněžní příspěvky aby mohli dál vycházet, internetové noviny jsou zatracovány coby lháři, ale větší reklamu jim už nemohou poskytnout. Že toho využije kdekdo je logické, ale jsou to právě ti presstituti z mainstreamu co to umožní. Ztracenou důvěru lze dostat zpět velmi těžko.

FB se moc nedaří cenzurovat, pár rozsudků proti nevymáchaným hubám zřejmě padne, ale nic moc se nezmění, lidé si najdou svojí řeč aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Cenzura nedokázala udržet Tábor míru, kdy web neexistoval, natož aby se mohlo vesele cenzurovat dnes.

Kdyby Trump byl slabší povahy, tak by to už byl dávno před volbama vzdal. Až na výjimky ho v médiích vláčeli hnojem, strašili málem koncem světa pokud bude zvolen, spousta zpráv o něm v oficiálních médiích byly hoaxy, zato Hillary byla vynášena do nebe coby spasitelka Ameriky ba i celého světa. Zafungovalo to opačně. 

Brexit totéž, strašení katastrofou pokud Britové nezůstanou, ani vražda proevropské političky, mladé mámy, nedokázala zastavit nezastavitelné. V Itálii poslali Renziho, velkého spojence Merkelové, na politické smetiště. Ve Francii straší Marine Le Penovou, a její popularita stoupá, volby za dveřma. V Německu těžko říct, tam je Merkel na koni, prý stále populární, jen aby nebyla tak moc populární jako Hillary. 

A teď koukám jak začal panovat strach, ne ten který elity a mainstream pouštěli na ovčánky, ale ten který od dožraného ovčánka dostávají zpět.

Jaký bude rok 2017? Merkel už má jasno a naznačila co a jak. Nebo ne? Teda ano?    ZDE.  Pokochejte se, stojí to za to.

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 12.1.2017 22:25 | karma článku: 40,60 | přečteno: 1651x