Jak to bude časem vypadat i v Česku až vás více multikulturně obohatí

Zatím se to děje různě v Itálii nebo Španělsku, proto jsou už jako na trní aby se už začalo s přerozdělováním uprchlíků. Moc se o tom v médiích nepíše, aby se moc nerozněcovala nějaká islamofobie. Takže místní si mohou stěžovat, 

ale moc lidí se to nedozví. Tohle se sice objevilo v novinách, ale ne v těch vlivnějších. Procesí na počest panenky Marie v Conselice (Romagna) v Itálii, 10. května tohoto roku, asi sto lidí šlo jako vždy po ulici, některé děti šly na první přijímání, ale to se alláhvíproč znelíbilo místním muslimům, a hnali je svinským krokem. Křesťané byli zaskočeni, a rychle se klidili pryč.

Není to poprvé, a alláhví že ne naposled. Už bylo zaznamenáno několik incidentů, kde katolické modly byly zničeny nebo znesvěceny. Nedělá se z toho věda, nemluví se veřejně o nějakém větším problému, doufá se že se to časem srovná. 

O tom jak se to časem samo srovná mi povídal po Skype jeden můj dřívější kolega, Španěl, na stará kolena se usadil v Itálii, a jako na potvoru na Lampeduse. Je to opravdu věřící katolík, ne ten co chodí věčně do kostela a dělá svatouška. Ne, on opravdu věří a snaží se chovat křesťansky co nejlépe může, opravdu zlatý člověk. A jelikož stále hledá komu by pomohl, tak si vzal k sobě jednu černošskou rodinu, křesťanskou, a vše bylo v pohodě, ona vařila, on pomahal na zahradě, měli dvě děti, a v pohodě žili v upravené garáži, jídlo stačilo pro všechny. Byli slušní a skromní, ba i vděční. Ale jednoho krásného dne jim jistí imigranti vymlátili několik oken, a černošské křesťanské rodině vyhrožovali. Ti vzali raději roha. Teď je i můj bývalý kolega trochu rozrušen.

I Španělé, vychovaní v duchu správného smýšlení, které je učí že za všechno zlo světa může běloch, a pokud se to někde mlátí, aniž by tam běloši zasahovali, tak za to může také, a má svatou povinnost to rozřešit. Nějak kouzelně, aniž by někomu zkřivil vlásek, to by pak byl sprostý imperialista a válečný štváč. Ale koukám že se to poslední dobou začíná zajídat i těm co byli k islámu tolerantní,a viděli to jen jako další obyčejné náboženství, většina z nich se už vyjadřuje poněkud politicky nekorektně.

Nejsem proti přistěhovalcům, proti imigraci nebo emigraci, akorát přistěhovalci si musí na sebe sami vydělat, ale musí se jim to usnadnit. V Evropě ale se jim něco takového spíše ztěžuje, a tak budou nadosmrti závislí na podpoře.. A místním nesmí chybět pud sebezáchovy a zdravý selský rozoumek.

Občas si lidé dělají iluze o tom jak silné Rusko ochrání Západ od muslimského nebezpečí a vlivu na náš způsob života. Sedmnáctiletá slečna si v Čečně vzala vlivného policejního šéfa, nevypadá že by z toho měla radost, zvláště když jemu je skoro padesát, a ona ho bude sdílet s jeho první manželkou. I on bude mít doma menší peklo, ale jeho věc. Ani ruské feministky nemohly tomuto zabránit, přesto že mnohoženství v RF je mimo zákon.

Aby to ale nebylo nikomu líto, tak vás ujistím že ani USA už dnes nejsou s to nějak pomoci, a to ani v případě že to zřejmě příště vyhrajou republikámi. Ti to občas někde vyhrajou, ale lidská vůle je nezlomná, a tak se zrodí ještě větší islámská síla. Takže si budete muset nějak poradit  sami. Tím myslím Evropu celou, co se bude dít u sousedů se bude týkat i vás.

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 21.5.2015 2:09 | karma článku: 40,17 | přečteno: 2518x