Jak si rakouský president Bellen představuje integraci muslimů

Aby zabránil vzrůstající islamofobii, demokraticky zvolený president Bellen navrhuje aby rakouské ženy nosily také islámské šátky na znak solidarity s muslimskými ženami, a tak je xenofobové už nerozeznali. Což o to, nápad je to 

dobrý, a v některých muslimských zemích to praktikují, návštěvnice z nemuslimských končin si hlavu přikrýt musí, a tak místní xenofobové nemohou rozlišovat a nějak je obtěžovat nebo trestat.

Akorát Bellena nenapadlo že by to v Evropě mělo být totéž. Totéž ale znamená že na znak solidarity by si muslimské ženy měli ty šátku sundat. Už jsou v bezpečí a nemusí nosit znak poroby. V koránu totiž nic takového jako návody na módní doplňky nejsou, pouze napomenutí že ženy se mají oblékat cudně.

Takže levice se stále pokouší o integraci. Akorát že ta integrace podle nich je na hlavu. Místní se budou přizpůsobovat migrantům. 

Kdo nevěří ať tam běží, už je toho plný internet, akorát massmedia otálejí, a dělají že je to jen takový komentář od starého dědulky, nestojí za to dávat to do televize nebo novin,  že je to pan president, no, to v tomto případě, ehm, no, není důležité.

Zde video a dodávám že to těžko asi bude nějaký převlečený ruský agent.

 

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 27.4.2017 19:03 | karma článku: 47,63 | přečteno: 12179x