Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Čekají nás zlé časy.

2 0
možnosti

O tom, že Rusko je hráz proti Islámu je jeden velký nesmysl. Realita je přesně opačná, s největší pravděpodobností to budeme my, kdo bude pomáhat Rusku. Čtěte pozorně - v Rusku není jenom nejvíc neonacistů na světě, mají tam také nejvíc muslimů z evropských zemí (jestli bereme Rusko jako evropskou zemi, když ono samo Evropou pohrdá). Jestli nás leká, že v Německu je přes 4 miliony muslimů a ve Francii snad dokonce přes 6 milionů, tak vězte že na území Ruské federace žije muslimů 14 - 16 milionů! Žádná 3 procenta, 5 procent, nebo 6 procent jako v Evropě, ale rovných 14% (podle některých až 20%) obyvatelstva Ruské federace jsou muslimové. To je násobně víc než v kterékoliv zemi EU. Mimo jiné i proto myslím EU zachovává vízovou politiku, pokud by se totiž zrušila víza pro Rusy, zrušila by se tím i pro oněch skoro 20 milionů ruských muslimů a Rusko by jim jistě v cestě ven nebránilo. 

O tom, že Rusko není hráz proti Islámu, ale velký sklad Islámu svědčí i slova samotného Sergeje Lavrova (ministr zahraničí RF) pronesená v roce 2005 při nějaké příležitosti setkání s arabskými partnery, ta slova zněla: "V Rusku žije 20 milionů muslimů, a proto je naše země do určité míry součástí islámského světa."

7 0
možnosti
JR

J41a62r56a 59R30a50n14k

21. 11. 2014 8:41

Perfektne vyjadreno, Petre, ja jen zasnu, kdyz zde pan Simek ma jako jedinou obhajobu proc jeste nevyhodit hlavu statu z okna.....protoze on namitl neco proti islamu,,,,,, ale, jaky novy imigracni navrh navrhl??V Americe aspon Obama meni zakon a legalizuje pobyt 5 milionu ilegalnich.....z cehoz je pres 6.000 deti, snazil se nekdo v minulosti, nebo v dnesni dobe to same v Rusku??? Snowden, ktery uz asi lituje....a alkoholik z Francie, ktery chce usetrit na danich,,,,to vsichni v republice maji hrozne radi, kdyz se nekdo zasiva s danemi "off shore":-)R^R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik