Jak na Merkelovou - aneb nejlepší obrana je vždy útok

Tak to Merkel vykoumala, šalamounsky vyřešila kvóty ajn cvaj. Pozvala, a zabouchla dveře. Prostě zůstanete pěkně u sousedů. No a je to vyřízeno, jaképak prošení nebo vyhrožování že budou mít ti neposlušní s EU utrum. 

To nezabírá, ani to že už nedostaneme ani vindru pokud neuposlechneme, to ukázalo Řecko že to jsou kecy. Tak to udělala Andělka šalamounsky. Slíbila modré z nebe, a pak těm pozvaným prosťáčkům ukázala prostředníček. A jděte dělat bordel jinam. No to bude nadělení. Naivkové se do Evropy cpou více než předtím, a budou muset zustat v zemích kde štědrost k nemakačenkům není nijak závratná. 

A ještě ke všemu neni kde je ubytovat. To není Kanada nebo Sibiř kde by se mohlo říct - jděte holenkové a vybudujte si obydlí a obživu jako naši předci, také přišli s nahou prdelkou. A podívejte jak to šlo, sice se hodně i udřeli k smrti, ale vy to také zvládnete. V Evropě už není kam jít.

Uvidí se co se stane v zimě, koukám že i v Německu staví stany. A jelikož tam nebudete mít pár lidí, ale celé zástupy lidiček, kteří podle nich mají právo na lepší život ber kde ber, tak to bude horká zima. To bude asi tím oteplováním. 

Ale mám nápad, co takhle nechat všechny projít k německé hranici, a až je budou zadržovat, tak to nafilmovat, a dát do zahraničního tisku, aby se vidělo jaká je Merkel xenofobka, a nemá srdce. Tak to dělali a dělají s Maďarskem. Nejlepší obrana je útok. I mediální. Prostě jí to nechat sežrat se vším co si objednala. A NEUSTOUPIT! Ve srabu je ona.

A ne že by jí to lidé žrali, už i na západě, pokud se povolí diskuze, tak Andělce nadávají, a nebude to dlouho trvat a budou ji nadávat i přistěhovalci, a to tak že si sluníčka budou zacpávat uši. A to teprve ta mela začíná.

 

Autor: Milan Zavala | úterý 15.9.2015 3:16 | karma článku: 40,40 | přečteno: 1663x