Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Smim se zeptat jak jste na to prisel?

1 1
možnosti
MR

ctu zpravy, jak ceske tak v anglictine a spanelstine. A pry nemecti ouradove ani policisti nezvladaj. To je u Nemcu neznamy fenomen, takov Schweinerei

3 0
možnosti
PK

P50e28t34r 18K65ř83í28ž

7. 9. 2015 21:53

1/ K dokumentům: při návštěvě ČR velitelka kurdských ženských jednotek ze syrského Kobani Nesrin Abdullahová sdělila: „Mám důvěryhodné informace, že IS infiltruje své bojovníky mezi migranty a následně je vydírá. Bylo i nalezeno velké množství padělaných dokladů evropských států pro teroristy, kteří jsou připraveni v podstatě na povel spáchat sebevražedný útok“.

2/ Dnes jedna diskutující sdělila zajímavou informaci, kterou prý slyšela na ČRo, konkrétně že Angela přišla s myšlenkou nedávat imigrantům peníze, ale jen je zaopatřit. Tak to by bylo zajímavé. Při představě, jak imigranti, kteří zaplatili pašerákům tisíce dolarů a provzdorovali se přes Maďarsko s pokřikem "Germany", dostanou v zemi zaslíbené jen stravenky a kavalec, mne sklátil záchvat smíchu. Nicméně myšlenka má hodně do sebe.

P.S. Ačkoli mi vyhovuje autorův jadrný styl vyjadřování, často trnu, že to pro redakci idnes bude již příliš. Rád bych blogy pana Radka četl i nadále.

4 0
možnosti
MR

jen aby to nebyla jen myslenka. Pokud si pozve do zeme par milionu hostu, kteri si zvyknou na placenou dovolenou all inclusive plus kapesne za to ze se uvolili prijit na dovcu, a pak jim to kapesne sebere, protoze ani Nemecko na to uz mit nebude, tak bude mit obcanskou valku.

5 1
možnosti
PA

Mohu Vás uklidnit. Německo zůstalo stejné jaké bylo. Ten berdel, jak ho vnímate, vytváří jen média.

2 3
možnosti
MR

spise naopak. A to je teprve prvni krucek

5 2
možnosti
MK

R^ Ve vzduchu je stále několik otázek, kterým mnozí vyhýbají jak čert (nebo muslim) kříži. Jak je možné, že taková zkušená politička, jako je Merkel, může tak zblbnout? Nebo je za tím něco jiného?

5 1
možnosti
MR

neni - mrknete se na muj posledni clanek

2 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik