Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AG

A27l12e88x 33G86r22e91g12o27r

23. 4. 2015 11:03

Nejde o jejich uživení ale o to, jestli dokážeme jednat tak aby byli nuceni dodržovat naše zákony.Pokud budeme mít dost síly a odvahy k tomu abychom je k tomu přinutili, nic závažného se nestane.

Pokud budou tajné služby dělat to co mají a nebudou brát věci na lehkou váhu jen proto, že jim informaci poskytly tajné služby nepřátelského státu viz Carnajev tak toto nebezpečí zásadně nehrozí.

pokud ale necháme jiné aby bez exemplárních trestů kázali k veřejnému nepřátelství pak se nesmíme divit.

1 0
možnosti
BL

Dobrý den, přidávám se samozřejmě s karmou a mám jeden dotaz. Pane Radku,v jednom z blogů jste zhruba nastínil situaci okolo muslimů v Mexiku a já bych se rád dozvěděl něco o tom, jak to vypadá v zemích jako je Argentina, Uruguay... Víte o tom něco? To víte, přemýšlím, kam nasměrovat svoje děti. Zcela vážně.. K blogu se asi nemá cenu vyjadřovat, je to prostě velmi temná vyhlídka na život s terorem v zádech. Respektive v některých lokalitách nejde o vyhlídku, ale realitu. Je to příšerné.;-(

3 0
možnosti
MR

M63i76l93a97n 16R69a69d64e75k

23. 4. 2015 18:49

mimo Mexico moc o teto situaci nevim, akorat to ze Mexico jakozto VELMI sekularni zeme je jedina zeme Ameriky kde nejsou mesity. A maji zdejsi muslimy pod paleckem, ne ze by jim ublizovali, je tu prece jenom svoboda. Ale jinde za prachy vsechno, vsak vite ze presidentka Fernandez dnes celi velkemu skandalu, nu vygooglujte si, a ma to co delat s muslimskymi teroristy.

Mexicka vlada je sice zkorumpovana az smrdi, a mylne si tu mysli ze je nejzkorumpovanejsi, jo, prdlajs, maji ve svete obrovskou konkurenci, tak prese vsechno se jeste nenechali ukecat od Arabasu ze jim tu postavi obri mesitu, muslimske centrum, zaplati.....

Na severu zeme, psal jsem to v nedavnem clanku, se sem dostavaji muslimsti aktiviste z USA, a scuchavaji se s mistni mafii, bodet, ti disponuji miliardama, a tak to laka. Ale jsou tu na ne jako psi, zatim. Co se stane v budoucnu je ve hvezdach

1 0
možnosti
AH

Přesně tak, Evropa není nafukovací a nespací zbytek světa, přestože se  levičácké vedení EU snaží všem podsouvat pocity viny. Za co???

Za to, že jsme odpovědní?

Celé chování EU je postavené na hlavu.

Kolik vy sami znáte případů, že někdo s platným vízem vycestoval do USA, prošel procesy na tranzitních letištích a nakonec skončil na tom, že ho imigrační úředník prostě do států nepustil???? Tečka. Vrátili ho prvním letem zpátky.

My si tady do Evropy pouštíme neskutečné množství lidi bez platných cestovních dokladů, bez minulosti, s jinými návyky a zvyky a máme brát odpovědnost za to, že se rozhodli vložit svoje životy do rukou - většinou muslimských band - a podstoupit ten horor plavby do Evropy, my máme cítit vinu??? Co očekávají v Evropě? Že tady máme ty "krabice", kam si všichni s kartami chodíme pro peníze a že ty "karty" v Evropě dostanou taky??? (jak mi už bylo mnohokrát podsouváno v afrických zemích....)

Já velmi ráda pomůžu tam (a děláme to!!, s láskou a úctou vůči těm lidem, kterým je pomáháno), jakýkoliv smysluplný projekt, který ty lidi vzdělá, naučí jinak přemýšlet a hospodařit, má nedocenitelnou hodnotu (otázka je, jak tyto snahy místní přijímají).

To, se děje v teď Evropě, znamená její zánik, bohužel.

12 0
možnosti
SS

Tohle se Polickemu tez libit nebude ...;-D

.

Karma. R^

15 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik