Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Vstup Turecka neustále vetuje Řecko. Teda hlavně. Myslím, že Poláci také. Ač ti naposled Turka viděli u Vídně ;-D

Řeci a Turkové jsou na kordy již staletí. Na řecké straně Kypru si zkuste objednat "turka" a ...pak vás již jen povlečou k útesu. Po té historii se asi budou těžko milovat, ale nějak to obě strany budou muset prokousnout. Já jsem pro to, aby bylo Turecko v EU. Myslím, že by to stabilizovalo Turecko jako sekulární stát a nabyli bychom i vyjednávače pro Blízký Východ. Uvidíme zdali se povede ukecat katolickou ligu. Teď s jednáními o řeckých dluzích se naskýtá slušná šance aby se v této věci prokulili na záda.

Turecko vyváží spoustu věcí do EU a musí to být otrava bez možnosti volného pohybu zboží. Pohyb osob lze na určitou dobu omezit , jak to měli Němci a spol. když  jsme přistoupili my . Takže tím by šlo pacifikovat i Pegiďáky.

0 2
možnosti
MR

M75i61l82a21n 78R76a44d24e86k

27. 1. 2015 17:17

ja si spis myslim ze by to stabilizovalo Evropu coby islamsky spolek, Turecko ma dnes chut do zivota, a Evropa uz ztratila fistron, je nejak unavena sama sebou. Vyjednavace pro Blizky Vychod - Turecko dnes podporuje IS proti Kurdum, do chalifatu se prest Turecko dostavaji zbrane i penize. Takze ono to Turecko jednou v EU bude, Evropska budoucnost bude islamska.

Pegidaky pacifikuji i bez Turecka, a pak zpacifikuji posledni zbytky evropanstvi.

3 0
možnosti
MK

R^ záslužné upozornění

1 0
možnosti
Foto

Karma. Jen se ještě mrkněte na tu třetí větu od konce. Jeden z těch dvou záporů je tam navíc, takhle to obrací smysl toho, co jste asi chtěl napsat.

2 0
možnosti
AS

A92d53a50m 62S19t74a28v44a

27. 1. 2015 8:54

Jo, tak jak: byli, nebo nebyli?  Rozumím tomu typicky anarchisticky zeleně: nebyli. A pak se divme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik