Islám našlapuje pomalu ale jistě i do Česka, ani jedno místečko

v Evropě nebude opomenuto, v Teplicích budou mít svoji první enklávu, jen na léto, zatím, a Češi jim budou smět sloužit, Amazonu se dělali potíže, a ten chtěl přinést opravdová zaměstnání, muslimové potíže nemají, a o opravdové práci nebo přínosu nelze mluvit.

Tak to začíná všude, jen prstíček milá kůzlátka, a pak se lidé nestačí divit, hlavně tomu jak se k situaci staví jejich politici. Před pár dny proběhla zpráva o belgickém diplomatovi Jean-Marie Pire, který strhnul závoj katarské princezně, ona sice dostala pokutu, jelikož zahalená tvář je proti zákonu, a ejhle! zrovna čtu že milý diplomat byl za tuto akci zatčen. A je po ptákách, ona pokutu, on do lochu.

Dánové ale nepolevují, a otevřeli skandinávskou teologickou školu Islámu ve Slagelse, Imam Khatib school, pro skandinávské muslimy. Musíme být vstřícní, a oni nám to oplatí. Jedna taková škola je už v Belgii. Proto norští islamisté se nechali slyšet že Norsko musí být islámské, nebo to Norové zaplatí draze. A to se severské národy chovají k těmto kulturním  obohacovačům více než vstřícně. Česko to teprve čeká, trochu sice budete muset mít trpělivost, ale dočkáte se.

Nic naplat, islámský svět vře. Začíná to vždy krásně, pár lidí chce opravdu demokratizaci, ale vždy se to nějak zvrtne. Egypt nebo Sýrie, v Pakistánu to začíná, v Iráku už to jede na plné obrátky, a Západ je na to krátký a bezzubý. Zamrzli jsme někde v polovině 20. století, dnešní války jsou jiné a nevíme jak na to. Turecko, a hlavně arabské státy podporují IS, a mají na to velké peníze, podporují různé radikály v Evropě, každý den je zpráva z různých zemí, z Evropy nebo z Austrálie, verbují je do IS, a pokud přežijou, vracejí se "domů".

Čili sliby že když se muslimové začnou usazovat, kdekoliv, tentokrát jsou na řadě Teplice, teda Moldany u Teplic, a pak jinde, a zase jinde, tak ty sliby že to bude ekonomický přínos, to je mazání medu okolo huby. I taková země jako Mexiko odolává, leta už dostávají nabídky od různých muslimských zemí, hlavně z Golfu, že jim úplně zadarmo postaví nějakou krásnou mešitu, čímž prý dají místním práci, a ještě to bude neskutečná krása, a Mexičané nechtějí ani slyšet. A jelikož stále trvá stavební boom, zedníkům práce nechybí, a stavějí si krásy sami, a prý modlitebny musí stačit. Když nestačí, musí se modlit třeba na krytém parkovišti. Nějaké výhrůzky by se tu nesetkaly s porozuměním. Nešlo by to jinde?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | sobota 23.8.2014 3:21 | karma článku: 29,83 | přečteno: 1056x