Imran Firasat, další obět naší multikulti předpodělanosti

Pakistánský odpadlík od Islámu, zažádal o azyl ve Španělsku, dostal ho, a ted mu hrozí  deportace, což už soud potvrdil. On si totiž nedá pokoj, a kritizuje Islám který zná velmi dobře. Řekl, "Dobře muslimové, užívejte násilí, ale my budeme dělat filmy. Jednoho dne jeden z nás prohraje." 

A opravdu, už těch filmů natočil několik, a soud rozhodl že je hrozbou pro Španělsko. On je totiž takový neposlušný, vzal si nemuslimku, na Islám zanevřel, a nedovede ještě zavřít hubu. A dokonce si myslel že mu to budou v demokratické zemi trpět. Na to máme zákony, holenku, ty nám tu nebudeš kazit soužití s náboženstím míru.

Dole je trailer na jeho nový film o prorokovi a jeho šestileté nevěstě, ukázka filmu začíná na minutě 2:37. Mrkněte se na to, možná to na youtube dlouho nevydrží.

 

Také chápu že sex s nezletilou holčičkou, popřípadě chlapcem, bylo na Blízkém východě zvykem, čili asi Mohamed nikoho nepobouřil. Nicméně muslimové si potrpí na tradici, a na tradičním vykládání Koránu. Tohle se jim nehodí do jejich výlohy jejich perfektního proroka, tak se to, alespon nevěřícím psům, nesmí moc ukazovat. To by poškodilo jejich image, tak kdo si dovolí něco takového zveřejnit, je veřejnou hrozbou.

Islám prostě vítězí. Ne že by byl tak silný jak si někdo myslí, ale my jsme slabí.

Autor: Milan Zavala | úterý 1.7.2014 5:26 | karma článku: 26,68 | přečteno: 964x