Imigranti - to jsou ti co vám budou vydělávat na penze

tím se ohánějí vlády i sluníčka. Je to přínos pro umírající Evropu. Máme na to. Problémy s imigranty jsou zanedbatelné, i mezi námi jsou zločinci a vyžírkové. Oni se začlení. Ctí naše zákony, to jen islamofobní pomlouvači lžou.

To co lidé vidí na webu, nebo na vlastní oči jsou hoaxy. Islám je přece s demokracií a lidskými právy velmi kompatibilní. A pak najednou! Svolávají se rady, a ti co vyčítají "východním zemím " že nechtějí uprchlíky brát, aniž by Němci nebo Rakušáci ráčili vzít na vědomí že migranti chtějí mermomocí do Německa, možná i do Rakouska, protože jinde i kdyby jim azyl dali, tak jim to  tam moc nevoní, a nejedná se jen o výchoďáky, ale i o Francii, Itálii a Řecko, tak místo aby se radovali že ti co jim budou vydělávat na penze, tak je zadržují na hranicích.

Vždyť by se podle jejich řečí měli o ty migranty prát!  Takový přínos, takové obohacení! Toto multikulti označení přece stále platí, ne?  Merkelová chce zchladit horké hlavy které už začaly proti uprchlíkům bojovat, a požaduje solidaritu, takže tu Merkelovou už doopravdy nechápu - de facto pozvala uprchlíky do Německa, ale pak je zadržují na hranicích. To přece není logické. Nebo aby žili dlouhou dobu v uprchlických táborech, když se přece mohou zapojit do práce, pravda, po třech měsících, ale nějak se to  zadrhává, přece pracovních míst je habaděj, co chybí jsou zaměstnanci, proto je přece zvou.

Evropa tyto lidi zoufale potřebuje, proto je tahá z moře a přiváží na evropské břehy. A vlády místo aby měly radost, tak vyhlašují pohotovost, a volá se o zastavení dotací z EU pro ty země které nechtějí pochopit jaké boží požehnání se na ně valí, tak jim to budou muset polopatisticky vysvětlit, a kdo neporozumí, přijde o dotace. Chápu tu situaci správně?

Autor: Milan Zavala | pondělí 31.8.2015 18:49 | karma článku: 40,42 | přečteno: 1655x