Hrobařka Evropy

Jak pozvedla svoji zemi tak ji dnes pohřbívá. A obojí s německou důkladností. Němci jsou obdivuhodný národ, organizovaní, talentovaní a důslední, a hlavně je jich moc. Což je vše občas ke škodě. 

Dnes, po vší té rozhodně dobré práci kterou v minulosti odvedla, Merkelová neví kde ji hlava stojí, dopustila se omylu, ale Němku nezapře, nedá zpátečku. Každou chvíli mluví jinak, nejdřív prohlásí že multikulturalismus selhal, pak se odmlčí, pak rozpláče palestinskou divku v přímém přenosu, když zcela pravdivě řekne že Německo nemůže pobrat všechny lidi kteří sní o životě v blahobytném a svobodném Německu.

Pár dní poté otevře dveře do Evropy a slibem že všechny kdo si o to řeknou vezme pod svá křídla jak kvočna kuřátka pozve ty slabší duchem, ti rozumní si uvědomí že to špatně skončí, a buď zůstanou nebo jdou jinam. A začne se to do Evropy valit ještě více než předtím. Pak zcela nelogicky prohlásí že vymírající 80ti milionové Německo, které ještě nedavno čítalo cca 65 milonů vymírá a potřebuje novou krev. Poté zase naopak začne tlačit na ostatní státy EU aby si tyto potřebné nové Němce koukali mezi sebou přerozdělit. Poté co sprdla ty xenofoby co uprchlíky nechtějí, aniž by vzala na vědomí že uprchlíci také nechtějí jinam, tak zase zavřela schengenské hranice s Rakouskem.  A tohle otáčení se na pětníku zase dělá  s německou řízností a důkladností.

Inu - Německo je vlivná země, početná a dnes bohatá. Jestli to takhle půjde dál, časem jen početná. To ale není důvod se radovat, jak z historie víme. Ti co se do Německa dostali tam zůstanou, nejde totiž vyhostit tolika lidí bez násili, nesvážou je do kozelce a nepošlou pryč. Problém nastane za pár let, kdy se islámské Německo může stát hrozbou. On ten jejich počet vymírajících občanů totiž naroste. Další početnější vlny uprchlíků už se daly na pochod, už i z Jemenu. A nebudou to jen statisíce. 

To co předci i Merkelové ubránili ona dnes nabídla na stříbrném podnosu. Muslimové mají otevřené brány do Evropy. A místo aby ostatní představitelé EU zemí jí tohle zatrhli, hádají se jako na tržnici kam umístit saláty. Tohle není obyčejný problém o penězích jako s Řeckem, tohle je zmatek a invaze. Ale ne všichni Němci jsou zajedno. Takhle to začínalo ve 30. letech. Jen aby napříště policie nezabila nějakého toho Horsta Wessela. Nebo Ahmeda.

Takto pomaloučku to začínalo v Německu ve 30. letech. Tak nenápadně.

A nezapomínejte že nejen v Evropě, ale i v Bostonu bratři Carnajevové byli uprchlíci kterým nová země podala přátelskou ruku. 

Autor: Milan Zavala | neděle 13.9.2015 22:55 | karma článku: 40,65 | přečteno: 2004x