Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Už vidím ty kampaně "Nesahej na mé auto" , nebo ty osrdíčkované ohořelé vraky ... aha tak nic, to jen ve Švédistánu.

1 0
možnosti
ML

Moslimovia v službách SS - gúglite (divize Handžár, Skanderberg, Deutsch Arabische Lehrabteilung) Podobnosť čiste náhodná?

2 0
možnosti
OP

Rozumím Francouzům, že nechtějí eskalovat napětí, proto informují o novoročním řádění muslimů smířlivě. Nerozumím ale představitelům EU, že nevytvářejí životaschopnou koncepci vůči imigrantům podobnou té, kterou zmiňujete ve vašem článku

3 0
možnosti
MR

ta koncepce by ale musela byt - vzit vsechny davky a pomoc inmigrantum. To ale neudelaji, z mnoha duvodu, vetsinou nekalych.

0 0
možnosti
LJ

Již jsem to psal jinde. Vše by se mělo nazývat prvým jménem. Islám není jen náboženství. Mohamedáni nejsou jen lidé odlišné kultury. Islám je také ideologie a nejméně část mohamedánů jsou zastánci této ideologie. Nacistická ideologie hlásala nadřazenost germánské rasy, její právo zotročit si ostatní národy... Islámská ideologie je v mnohém podobná.

Lidé rozdílných kultur mohou žít vedle sebe. Češi a sudetští Němci žili vedle sebe po staletí. Moji předkové většinou uměli německy, protože byli na handlu v německých rodinách. Chodili do města na trh, kam přicházeli z jedné strany Češi a z druhé Němci. Řemeslník, který se nedomluvil německy, přicházel o polovinu zakázek. Vše fungovalo celkem bez problémů, až mnoho Němců přijalo nacistickou ideologii, pak soužití už nebylo možné.

3 0
možnosti
MR

ano a ne, ja mam v rodine take sudetaky, jedna tetka dokonce zustala po valce, byla ta "hodna" sudetacka, pak si nadavala do krav, kdyz jini si lebedili v NSR, a ona stala fronty na rohliky. Ale prece jenom to byli krestane, lisili se reci, jinak vse stejne. Kdyby ti mladici byli doma v Alziru, auta by nezapalovali, zapaluji je a sami nevi proc, je to proste nenavist k jinemu. Oni i ti Sudetaci, sice ne vsichni, ale hodne, nam take ukazali ze jsme "jini" a byl to jen jazyk.

2 0
možnosti
MT

Velice zajimavé, ze se tato těžce selektivni a cenzurovana media iDnes alá Rudé Právo o tom nikde nezmini. Myslim o tom uspechu,  o celých 12% méně aut...

9 0
možnosti
MR

a hlavne ten klid, zadne velke incidenty........

4 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik