Hoří Reichstag?

Jsem velkým odpůrcem konspiračních teorií, realita bývá  všední. Ale zde mi to nedá. Podle The Guardianu se Jo Cox dohadovala s dvěma muži asi po dobu 20 minut, hádali se, prý ji bodali nožem, přetahovali se o střelnou zbraň, ta 

vystřelila, a ona jen padla na zem, podle paramediků zemřela na místě, podle toho samého plátku po převozu do Leeds General Infirmary. Jeden ze svědků, Hithem Ben Abdallah to vše popsal, prý někdo zvolal Britain first, což by mělo ukazovat na extrémní pravici neboli přívržence Brexitu. Ten co ale byl údajně zadržen pro podezření že to byl on, tak to nebyl ten samý co zvolal to hrozné heslo. 

Podotýkám že to píše The Guardian, správný multikulturní pokrokový plátek, žadní náckové. Osobně bych rád aby se to vysvětlio dříve než Britové budou volit Ano nebo Ne. Aby se vysvětlio kdo a proč to vlastně udělal  Doufám také že si nedají moc na čas. Ono to totiž vypadá všelijak, zrovna když zastánci Brexitu vedou, tak proč by vraždili zastánkyni pravděpodobných poražených, i když možné je vše, ale  připomíná mi to trochu kus historie. 

Ale také třeba šlo o zcela osobní spor. A teď komu to nahraje do karet.

https://www.theguardian.com/uk-news/2016/jun/16/jo-cox-birstall-shooting

Jo Cox při její práci

 

Autor: Milan Zavala | pátek 17.6.2016 0:12 | karma článku: 39,34 | přečteno: 2434x