Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z čistě vojenského hlediska ty sebevražedné magory nechápu.Co je tohle za taktiku? Jen proti sobě poštvou (zatím) mlčící většinu. A to bude jejich konec. A díky Bohu také konec současného, impotentního establijšmejdu. Občanská válka už začala . Nemusí se nám to líbit, ale je to tak. Jistě. Zařve při tom mnoho nevinných, ale tak už to ve válkách bývá. Budoucnost musulmanů v Evropě zrovna optimisticky nevidím. Budou nakonec honěni jak divá zvěř. Co zaseli, také s velkým výnosem sklidí.

0 0
možnosti
Foto

Sází (a zatím zcela správně) na naší stupiditu. Tohle střídání teroru a hraní si na ublížené jim vychází už 1400 let. Samotný islám na těchto základech vznikl.

0 0
možnosti

..... oni zkrátka nevědí co mají dělat doma,- vona to není enem omezenost a tupovost, vona je to panika, nerozhodnost aj vlastní strach z politických kroků, které by si spojenci, unije a celej svět mohli vykládat všelijak,- oni zůstanou navýsost korektní, demokratičtí, humánní až do trpkého konce, což v tomhle případě značí občanskou válku,- ........ prostí lidi nebudou snášet masakry islámskejch magorů a až se "až se ucho utrhne" tak začne pořádnej mazec !

1 0
možnosti
Foto

Politicko korektní sebevražda Francie, po které budou následovat další země.

My ještě nejsme dostatečně infikovaní islámem a proto bude třeba to nějak zařídit.

1 0
možnosti

Mnozí evropští politici by měli opravdu odstoupit a měla by být zavčas dána příležitost jiným, než začnou lidi brát spravedlnost do vlastních rukou. Současná garnitura není schopna ani přiznat svou chybu v otázce migrace, natož ty důsledky nějak zmírnit či napravit.

Kromě toho, v současnosti jsme přece nejvíce ohroženi Ruskem;-). Jestli ty vojensko-politické špičky něco rozvrtají i v Evropě, tak potěš koště. Na hlavu nám budou padat bomby a to pak budou chudáci migranti teprv rozčílení a frustrovaní, jsou to ale vyhlídky. Dá se doufat už jen v zázrak, že se to nějak uklidní a vyřeší. Jenže s těmi zázraky je to ...... :-(

5 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik