Hollande je prý ve válce s terorem........sakra jaká válka?

Je prý ve válce s ISIS, jenže -  většina teroristů s ISIS nespolupracuje, dělají to na vlastní pěst, sice fušérsky, jako ti v Německu co  dali dnes bombu před úřad a utekli, nikdo nebyl zraněn, sekyrkář také neměl velký úspěch, 

zato každý den je něco, a to že se jim to občas nepovede nevadí, snaha a úmysl tu jsou. Zatím je to jen úmysl když banda islamistů vrazí do nudistického centra v Německu a pohrozí že zlikviidují ty děvky. Takže Hollande podnikne jako co? Bude bombardovat chalifát? To už se děje, jak Putin tak NATO se snaží, a výsledek žádný. A zatímco se hledá nepřítel daleko od EU, tak doma je jich jako komárů a přicházejí další. A vypadají integrovaně, ten vrah z kostela míval rád rock a Simpsony, matka toho druhého se dušuje že to není možné, její syn byl hodný. 

Takže jak se to bude dělat? Bombardovat cizí země, vnucovat demokracii a svrhávat diktátory je horší než nedělat nic. Sadam Husejn, Kadáfi, Asad, pacholci, to ano, ale dnes je to tak 100x horší. Erdogan se časem také vybarví, ale toho se nepodaří svrhnout, leda že by to udělali samotní Turci. Na toho si netroufne ani  Putin, to si radějí nechá sestřelit i další letadlo. 

Jenže nepřítel není jinde, ale mezi obyvateli Evropy.  A je živen, opatrován a chráněn před těmi kterým se to nelíbí.  A za jejich peníze.  Tak jak ta válka bude vypadat? Budou vracet ilegální migranty? To by jich museli vyhostit statisíce, a to by se bez násilí neobešlo, to si ani Francouzi nedovolí, natož Němci. 

Znamená to že snad Frontex přestane být cestovka zadarmo? Jenže o vyhoštění těch co přišli ilegálně za snadným živobytím, a mezi nima přišli Alláhovo bojovníci, TAK O TOM ZATÍM ANI SLOVO. Kontrolovat je nelze. Rozpoznat mezi těmi co přišli bojovat a mezi těmi co jim jen skrytě fandí je absolutně nemožné. Tak sakra jaká válka?

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 28.7.2016 0:03 | karma článku: 40,38 | přečteno: 1679x