Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M58i13l43a96n 92R96a96d63e95k

14. 3. 2014 17:53

PRO VSECHNY PUTINOVO FANOUSKY - http://liberec.idnes.cz/ruske-velvyslanectvi-protestuje-proti-karikature-outina-v-liberci-119-/liberec-zpravy.aspx?c=A140314_121000_liberec-zpravy_ous

takze vas batuska Putin hrozi prstickem uz i do zapadni zeme ktera nespada do jeho rise, to jsou gule co? Pro ktere ho tak mate radi.

0 0
možnosti
MP

A socialismus v EU neexistuje???

0 0
možnosti
AS

A69d12a37m 67S12t94a76v22a

14. 3. 2014 8:11

Autore, s přetěžkým srdcem, nicméně: EU nabírá imperiální manýry! Majdan a EU tanečky kolem není nic jiného. Nevyšlo to po dobrém, vyjde to po zlém. EU neprovádí žádnou politiku, nýbrž jen mocenský nátlak prostřednictvím násilí! S těžkým srdcem to píšu, ale nevidím rozdíl mezi EU a Putinem, respektive vidím, ale ve prospěch Putina.  Pro mě není rozdíl: KGBák nebo ultramarxistický anarchista, europoslanec Daniel Cohn Bendit! A ten ultramarxistický anarchista a jeho soukmenovci dnes diktují politickým poskokům v EU! A ti nevybíravě imperiálně prosazují zájmy těch ultramarxistických anarchistů, protože oni vědí, že sovětský patosocialismus či patokomunismus, či co to tam bylo, prostě marxistická tyranská diktatura konečně skutečně hyne na úbytě. A to ti ultramarxističtí anarchisti nesnesou a zneužívají politické praktiky ke svým zájmům, aby je nějak, někdy, jejich stejně bezohlední a sobečtí květinkově anarchističtí nástupci mohli využít. Je to latentní boj těchto svévolných hippíků proti klasické politice, jež pozvolna, bohu díky,  dostává i rysy demokracie, ale tam na Východě.  Tak nějak to i charakterizují stoupenci dnešního postmarxismu.

1 0
možnosti
Foto

Naděje na změnu se jmenuje anarchokapitalismus.

0 0
možnosti
Foto

Rudé a hnědé nebezpečí hrozí vždy, pokud je společnost organizovaná jako stát.  Dokonce by se dalo říct, že stát je nejlepší metoda pro fabiánský socialismus, jak dosáhnout svého cíle.

Jediná naděje a změna je zde.

http://www.youtube.com/watch?v=U-9xMd3zZ34

0 0
možnosti
Foto

Nevim jak na to reagovat,abych nebyl zarazen do te skupiny "rudych". Myslim si ale, ze lide davaji Putinovi zapravdu proto, ze chlap "ma koule", to za prve, pak take proto, ze Urajinska vlada vznikla nasilim, a neni podle nasich demokratickych meritek legalni. To ale neuznava Zaoralek a ospaly Karel a nakonec ani Sobotka,. Musi rikat to, co cele EU, ktere to zorganizovalo v dobe OH, to vam neni podezrele, ze prave v te dobe? Takze to se mi zda byt jako dobra odpoved, ale mohu se mylit.

6 2
možnosti
ZB

Hitler měl taky "koule", nakonec se sice ukázalo, že jenom jednu...;-)Měl také pravdu?Co říkáte na další ruskou akci - blokaci "nevhodných" webů a novému zákonu o cenzuře?Tak to začíná, jedna pravda, jeden vůdce, jeden národ.Olympiáda v Berlíně 1936 byla jistě také krásná, kdo by tenkrát hádal co bude za pár let...

4 1
možnosti

Nevím, odkud berete, že hnědy socialismus je mrtvý, zvláště po té, co se zjistilo, že nový ukrajinský premíér Taceňuk umí ve společnosti dalších dvou revolučních lídrů umí docela dobře hajlovat, ale myslím si, že i kdyby KSČM získála hned za týden 99% hlasů ve volbách,tak by se nic nezměilo ani na našem začlenění do EU, tedy nedělo by se vůbec nic, jedině snad že bychom vystoupili z NATO.

6 3
možnosti
JF

...svým příspěvkem jen potvrzujete autorova slova....

5 3
možnosti