Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestliže prezident Zeman tvrdí, že polovina národa jsou pitomci, a jestliže jsou správné průzkumy veřejného mínění, že přibližně polovina národa fandí prezidentu Zemanovi, pak nelze jinak, než uznat, že tvrzení pana prezidenta je pravdivé.

1 0
možnosti
MR

M97i73l97a36n 72R21a84d19e31k

29. 6. 2016 20:46

pro pana Bartu, ellty volili Stalina a Hitlera coby osobnosti roku, napr. v casopise Time.

A elita, tim myslim vzdelane lidi, umelci a jini, hodne z nich Hitlerovi fandilo, to az po jeho potupne porazce se k tomu socanovi nechteji znat. A Stalin byl donedavna ikona pro elitu naroda na hodne zapadnich universitach. Uz vysel z mody, dnes je elita proislamska.

0 0
možnosti
JV

Co jste vzala tak brzo rano ?

0 0
možnosti
JV

Plati pro M.Novanska.

0 1
možnosti
MN

Totalitní diktatury mají jedno společné - dehonestovat, urážet a potlačovat možnosti projevu a vůle těch, co s nimi nesouhlasí. A končí to manipulací s demokratickými volbami, jejich omezování, nastavení volebních podmínek tak, aby jiný než žádoucí výsledek nemohl být dosažen.

Vždyť před uchopení moci Hitlerem byly v Německu demokratické volby, právě tak před uchopením moci komunisty v Československu byly svobodné volby a jak bolševici vycítili, že v dalších volbách by mohli přijít o své postavení a vliv, tak udělli ústavní převrat a další volby byly už jen a jen fraška.

EU se už ani ne plíživě, ale rychle a otevřeně mění v diktaturu. RvEU

10 1
možnosti
ZB

Jak jsou u nás volby manipulovány a omezovány,aby nemohl být dosažen jiný výsledek?Někdo jako Vy,kdo věří v ruzné spiklenecké teorie o světu ovládaném ilumináty my to jistě vysvětlí...;-)

1 1
možnosti
KS

Zajímavý jev pro jazykovědce. Češi tvrdohlavě trvají na přechylování cizích jmen koncovkou -ová, ale u Merkelové to přestali dělat a píšou Merkel. Proč?

0 0
možnosti
ZB

Už několikrát se lidu podařilo zvítězit nad elitami,jednou to byl nacismus,podruhé komunismus...Já bych byl nerad,aby se něco podobného opakovalo.Pokud se dost lidí rozhoduje hlasovat o něčem jen podle článku v bulváru,nebo lépe řečeno,jen podle velkých barevných nadpisu,je něco opravdu špatně...

2 1
možnosti
KS

Lidi chodí do práce, starají se o rodinu, o dům. Nemají čas zjišťovat si podrobnosti a souvislosti a pak rozhodovali. Proto volí politiky, které platí za to, aby toto za ně dělali. Referendum je jen zbavení se zodpovědnosti politiky.

0 2
možnosti
PB

..... no je to tady v poslední době vopravdu enem k pláči,- načala to nějaká motyka ve Švédsku když jim začaly praskat lágry pro emigranty ve švech,- potem se nám rozplakala ta ministriňa Zamini EU když vyletěl Brusel do luftu,- nóóó a ve finále nám uronil slzu aj ten Cameron, když sa mu ten společenskej póvl v čele s důchodcama a nevzdělancama vymkl kontrole a vodhlasoval si ten brexit ! ,- ..... no hrůůůzaVEU!

4 0
možnosti
MR

mno, aspon ten Cameron ma trochu studu a opravdu bude rezignovat, ale ostatni, jako Juncker......ti se drzi koryta zuby nehty

3 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik