Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Je to podobné, jako když Vám v Polsku lékař z důvodů náboženských odmítne udělat miniinterupci...Co je tohle za zvrácený svět ?!Všichni si tu hrají na Bohy....

0 0
možnosti
MR

Ja jsem sice pro potraty, ale neni to to same, dokonce interupce je ve vetsine zemi nepovolena, jenze tehotenstvi neni nemoc ani uraz, takze je to zcela jine.

1 0
možnosti
VH

Hmmm. A jak dlouho má onen lékař praxi? Je mně divné, že by ještě žádného člověka semitské rasy neošetřoval.

  Kde jste si tu kachnu přečetl? Bylo to v současné okurkové sezóně?

0 0
možnosti

Kachna to myslím není, protože, co jsem četl, obrátil se myslím na představitele města a ten si to odmítnutí nahrál.

Každopádně, klasicky se jedná o houby, akorát že média nemají o čem psát. Ten doktor je pitomec, přijde o licenci a bude klid. Pitomců je všude dost, jen čin tohodle pitomce se rozmázne.

2 0
možnosti
Foto

Aneb jak se pan blogger stal levicovým myslitelem a začal obhajovat existenci veřejného statku.

0 3
možnosti
ZD

to snad nemyslíte vážně pane Řezník...pokud někdo přísahá na Hypokrata jako jeden zdůvodů získání lékařského diplomu a udělá takovou prasárnu z důvodů přesvědčení,víry atd...tak pokud se mu to prokáže...má mu být sebrán diplom ať patří k jakékoli víře,převědčení atd...jinak pan doktor může do Gazy vyrazit sám...jistě ho tam potřebují....hezký den všem....ZD....;-);-);-)...jinak prosím nikde ...když nutně potřebujete rychlou pomoc ...netvrďte ...že jste pravičák....co kdyby jste narazil na lékaře ...komunistu...;-D;-D

4 0
možnosti
LC

Před potrestáním by mělo proběhnout vyšetřování. V médiích zazněla pouze verze židovské rodiny, jejíž členku onen lékař údajně odmítl ošetřit. Pokud se to však potvrdí, měl by vrátit diplom a jít dělat něco jiného.

0 0
možnosti
LJ

Podrobnější informace o celém případu nám chybí. Pokud se ukáže, že šlo o muslima, v zájmu korektnosti se to zamete pod práh. Pokud se ukáže, že šlo o doktora ovlivněného současným odsuzováním Izraele za odvetu v pásmu Gazy, měly by novináři zvážit, jaké dopady má "objektivita" jejich zpravodajství.

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik