Hanka a Tonča, opomínané a jde jim o život

Psalo se dříve o nich, ale už asi omrzely, holky jsou zoufalé, ale takovéto únosy trvají i leta, až ted Francouzi teprve vyplatili své unesené lidi z Afriky, byli tam více než dva roky. Nechci holky kritizovat proto, že se pustily napříč světem, já sám jsem dělal to samé, člověk je mladý a blbý a kdo by chtěl tvrdit že nikdy, ani za mlada nedělal blbosti, tak si řeknu že dotyčný je bud stále blb, nebo už na něj leze Alzheimer. Dá se říct že člověk přestane dělat blbosti až po smrti. Tolik k těm příspěvkům pod články o děvčatech že měly sedět za pecí. Že to měly vědět? Těžko, holky moc neměly jasno, o politiku se asi nezajímaly, to je vidět když Hana žádá aby ji na pohřbu hráli písen od Cata Stevense. Pro ty co ho neznají, je to muslimský konvertita, sice osobně nic neprovedl, ale jeho podpora konservativního Islámu, jeho charita která podporuje a financuje islámské školy, čímž on chtěně přispívá k islamizaci Velké Británie, nevím, v jejich situaci mi to připadá že o světě moc neví. Což ovšem není prohřešek. Prostě holky udělaly chybu že raději neletěly do Indie, i když neštěstí je mohlo potkat doma v lese, ale nezaslouží si smrt, ani to utrpení.

Viděl jsem video s nima, četl jsem že i matky natočily video a doufají že dcerám pomohou, na všech je vidět čiré zoufalství, nějak cítí že mají na kahánku. Nevím co česká vláda hodlá podniknout, rozhodně je nelze zachránit jak si někteří naivně mysli - poslat tam komando. Život není akční  film s Chuckem Norrisem, ale doufám že dohodnou alespon na výkupném. Teroristům jde jen o peníze, když už jim doufám došlo že jsou holky z Česka, a ne z Ameriky.

V médiích se přetřásají volby, nová vláda, a na holky už jaksi nezbyde. Mají s tímto časováním smůlu. Ale nebylo by od věci aby se zatlačilo a pomohlo se aby vláda něco v tomto směru podnikla, politici rádi zapomínají, tak jim ty holky připomínejte. Obavy že by to stálo moc peněz nejsou na místě, jednak se jedná o lidské zivoty, a hlavně - promrhají se miliony na naprosté a zbytečné hovadiny, tady by to bylo na záchranu dvou českých holek. Každá země která si říká civilizovaná pomahá svým občanům když se octnou v cizině v nesnázich.

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 31.10.2013 17:56 | karma článku: 20,14 | přečteno: 1870x