Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Na jednom tábore z 2. svet. vojny bolo nad bránou napísané "Arbeit mach frei",takže tiež to tam nebolo až také zlé, ved niektorí sa tam možno naučili pracovať...

0 0
možnosti
VK

Zkuste si o harémech něco přečíst. A nehledejte za vším jen sex a prachy. Například do 16 ti let věku byli v haremech vychováváni potomci, nebo také to, že zejména jejich historie je daleko starší, než islám...

0 4
možnosti
MR

M80i47l18a17n 81R63a28d15e36k

12. 3. 2016 15:42

ano, byly i pred islamem, a potomky obcas vychovavaly i v hampejzech.

Ale kdyz novinari nacapaji zapadniho politika kdyz si otevre poklopec tam kde nema, tak ho vlaci bahnem. Kdyz pani presidentova z Turecka vola po jejich zvovuzavedeni, tak se to prejde diplomatickym mlcenim.

A ano - haremy meli i cinsti nebo mongolsti mocipani, a najimali holky ve verejnych hampejzech.

Ale tento clanek je o tom dvojim metru vuci Turecku, a nejen ve veci haremu

2 0
možnosti
Foto

:-)..mě se to líbilo

4 0
možnosti
MP

Když s námi madam prezidentová takhle žertuje, zažertujme si taky :

http://www.velkyzpevnik.cz/zpevnik/kid-kapitan/jebl-bej

na youtube je, bohužel jen kousek, této písničky "Jebl bej".

1 0
možnosti
Foto

Tak s tou karmou váhám, protože:

1. Harémy zcela určitě nebyly hampejzy. Hampejzy, bordely či veřejné domy měly jediný účel. A to, poskytováním sexuálních služeb vydělat co nejvíce peněz.

A za tím účelem pak "obsloužit" co nejvíce zákazníků. Norma nebo vytčený cíl byl 10 zákazníků za den. Pak se jak dům tak i pracovnice měly velmi dobře.

2. U harémů byl smysl a účel naprosto opačný. Poskytnout občas rozkoš sultánovi. A protože i sultán byl také jen člověk, tak je zřejmé, že každá z hurisek měla spíš sexuální nouzi než naopak.

A vzdělávací funkce harému? Podle mě, určitě nějaká byla. Ale jaká, to nedovedu posoudit.

1 0
možnosti
MR

M37i73l82a79n 35R39a44d74e37k

11. 3. 2016 23:22

nejaky rozdil byl, ale ne zas tak podstatny. V haremu si uzival stale a jeden stagmast. Ve vykricenem dome jich je vzdy hafo.

Ale i v bordelu se nekdy holky necemu uzitecnemu naucily, kdyz bordelmama byla hodna. Treba varit nebo sit, a tak kdyz uz nebyly moc vyhledavane, nezustaly na ulici.

Takze zaaaas tak podstatny rozdil nevidim. To je jako se dohadovat zdali takovy majordomus neboli buttler byl ci nebyl neco jako dnesni manazer v hotelu. Podobne to bylo, a diky tomu ze treba v Britanii, ale i jinde to jelo jako na dratkach tak se z hospod a nocleharen staly hotely jak je zname dnes

4 0
možnosti
OP

Vždy se ohrazuji a i nadále se budu ohrazovat proti přijímání negativ, které si sice lidé nepřejí, ale už o nich uvažují, že se stanou. Když to lidé v myslích připustí, tak se to stane. Naopak, když se proti tomu alespoň v mysli postaví, postaví tak hráz dalšímu šíření něčeho, co nechtějí

1 0
možnosti
TT

To je jak s vojsky Čingischána a deseti tisíci buddhistickými mnichy, co říkáš. Když se blížila nepřátelská jízda, oni si sedli do lotosové pozice, nedokázali si představit, že by jim, bezbranným a mírovým, mohli útočníci ublížit. Nepřežil ani jeden.

10 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik