Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

JÁ JSEM TO NĚMECKÉ SEBEMRSKAČSTVÍ VIDĚL POPRVÉ JIŽ VO ROCE 1981..a od té doby se nic nezměnilo...dělají to pořád....

a na filozofické úrovni máte pravdu.........jistou formu generalizace, škatulkování, musíme dělat, jinak se nám tolik informací nevejde do hlavy.....nemůžete znát osobně všechny přivandrovalce...musíte je brát jako skupinu, s několika podskupinami.........ale když se mluví vážně, je nutné si to trochu předem rozmyslet a mluvit diferencovaně...ale na druhé straně je nutné mít dost pochopení i pro ty, co to dělají, protože se to velmi často stává i nám..........protože je to evolučně normální.......

0 1
možnosti
Foto

No problém se jmenuje Stát. Dokud tohle lidé nepochopí, budou donuceni si ta zvěrstva, co si navzájem způsobovali, znovu zopakovat.

0 0
možnosti
MP

S článkem souhlasím, ale připomínám, že to nebude jen německým sypáním popela na hlavu. Co takhle Švédsko? Ti nemají ten německý "problém" a stejně je to tam tak prolezlé multikulturním myšlením, až to začíná být pro ně, jako národ, na pováženou.

1 0
možnosti
MR

M22i37l35a66n 79R82a42d47e68k

18. 9. 2016 20:53

Ano, nejsou sami, i Americane maji pocit viny za otroctvi, hlavne ti ze severu kde nikdy neexistovalo, a ti potomci uprchliku co prisli az po tom

0 0
možnosti
OP

S článkem souhlas, jen se bráním obvinění, že my připomínáme Němcům jejich selhání za Hitlera. Oni skutečně selhali nikoliv jako jednotlivci, ale jako celý národ, protože Hitlera ctili, obdivovali a věřili mu a za případné neúspěchy obviňovali jen jeho pomahače. S touto historií se čestně vypořádali a zároveň oni jsou hlavními činiteli, kteří se trvale sypou popel na hlavu i dnes a navíc, zase někomu slepě věří a jdou za ním jako ovce. Němci jako hospodáři jsou dobří, ale Nemci jako političtí lídři by měli být trvale odstaveni od moci

3 0
možnosti
MR

M40i32l64a70n 44R97a87d36e46k

18. 9. 2016 18:56

oni opravdu selhali a nasi sudetsti Nemci take, o tom zadna, ale jednak to nebyl jediny narod v Evrope co delal svinstva, a HLAVNE, dnes jsou to potomci ktere nesmime vinit za hrichy predku.

A o tom to je, ze jsme vyhnali sudetaky? Tenkrat to bylo spravne, dnes se muzou vratit, nikdo jim nebrani, jsme v Schengenu.

Ale pokud budeme DNESMIM Nemcum stale vycitata NEKTERE dedecky, tak budou stale prijimat sve katy. Mysli si ze si to zaslouzi.

A pokud se s z Nemecka stane chalifat, potes koste. Dalsi valka. Je na case se s Nemci dohodnout, a zacit odzdola

3 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik