Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ti vojáci asi lelkovali, když si ho připustili tak blízko k tělu.

0 0
možnosti
AS

A81d29a34m 12S75t91a96v49a

4. 2. 2015 8:19

"....Evropská vojska nás ochrání od extrémistů..": Karma. Taky jsem si to říkal!

1 0
možnosti
ZH

Ten problém je v zákonech, a soudcích. Ze strachu, aby snad někoho neurazili, jsou zákony moc měkké. Když jde někdo bojovat do cizí země, bez vědomí státu. Má mu stát poskytnout ubytování 2x3 metry na dobu alespoň 20ti let. Když někdo káže v mešitě o tom, že žena se musí muži vždy podrobit. Vyzívá k porušování zákona a ústavy.  Němci nejsou schopný ani toho magora okamžitě vyhnat zpátky do Egypta. :-/

3 0
možnosti
TP

Dodal bych, že tomu muzeu bylo mnohokrát vyhrožováno a že jeho strážci tedy byli v plné pohotovosti. Až to tady (v Evropě) praskne, tak policie a armáda nikoho neochrání. Svůj život si bude muset ubránit každý sám.

3 0
možnosti
JO

Pokud někoho přijmeme, tak to bude čistě humitární gesto. ČR to nepřinese nic dobrého a to ani v budoucnu. Budeme je muset zajistit sociálně, zajistit jim bydlení. Možná dokonce někdo z nich sežene i práci, ale to pochybuji, vysokoškoláci to nebudou a nezaměstnaných je u nás půl miliónu. To povede k tomu, že přistěhovalci se nezačlení, pokud tu práci nenajdou, budou se cítit frustrovaní a vděčná nám bude možná tak první generace, když budeme mít štěstí.

S tím budou souviset stále větší investice na zajištění bezpečnosti v ČR.

Příklad máme ve Francii, na chycení několika teroristů bylo nasazeno 80.000 policistů, což ale jinému teroristovi nezabránilo postřílet lidi v Košer obchodě. V současné době se již několik týdnů střeží veškeré židovské instituce a obchody, kolik to asi stojí? Židé se už necítí v Evropě bezpečně, z Francie odešlo 4000 Židů, kteří mají strach z "Francouzů". Vyměníme tedy mírumilovné Židy za potencionálně velice nebezpečné Muslimy? Není to uhozený?

Doufám, že se naše vláda poučí a doufám, že laskavě vyslyší přání většiny lidí v ČR a další uprchlíky nepřijme.

9 0
možnosti

Že přijdou ? No a ? V 90. letech jich v ČR bylo 4.500 tisíce, v r. 2001 dokonce 10 tisíc. Poznal to někdo ? Ale kdež, většina lidí o nich neměla vůbec tušení. Ptala se tehdy vláda Čechů a Moravanů, jestli je může přijmout ? Byly starosti o to, jestli je země "pojme" nebo "nepojme" nebo jestli "máme dostatek kapacity" ? A nebyl náhodou tehdy předsedou vlády nějaký Miloš Zeman ? Tehdy se ovšem ještě nechoval jako utržený ze řetězu.

Ale na extremistickou notečku hrajete pěkně, pane autore, to se musí nechat. Fuj. Rv

0 11
možnosti

Oprava : 4.500 bez dalších "tisíců" ... tak jste mě nakrknul, že z toho dělám chyby. :-)

0 0
možnosti