Evropa sází vítr, a pak se pokaždé diví té bouři

Tak už i Česko přišlo na to že to s těmi zbídačelými upchlíky co zachraňují holé životy není tak horké. A to se jedná o křesťany, kteří jsou na tom nejhůře. Bývalka Bagdádího chce přesídlit do Evropy aby mohla svobodně hlásat

krásy práva šaría které je pro ženy dobré, stále zahalená a stále věrná muslimka. A bývalka Dulami prohlašuje že jí Evropa vzít má, protože chce pro své potomky vzdělání v EU, přece ona není teroristka, bylo by nefér ji nevyhovět.. Nevím zdali se jí to podaří, ale pravděpodobné to je. A přece ona o Baghdadím nemluví špatně, jen jakožto druhá manželka nebyla šťastná. 

To je jen malá epizoda, A těchto případů zubožených ohrožených jedinců jde poslední dobou v EU do milionů. Oschly meze, na ně to vleze, a už se to valí přes Itálii, kde cestovka Frontex loví z moře chlápky a nevrací, ale vysazuje v EU. 

Každý chce do Německa, dnes snad jediná země kde válka nezuří, a nevím co si od toho slibují, to co nebídli v Česku iráckým křesťanům, to bylo docela slušné. V Německu nedostanou větší luxus, ani ty jejich státní byty nejsou luxus, je to pro ty chudší. Kapesné sice hodně štědřejší, ale za to se v Německu ani neuprdnete. Vila s Mercedeskama v garáži je nečeká, to nedávají ani muslimům. 

Kde jsou ty hrozné časy kdy Čechoslováci v Rakousku přespávali v tělocvičně na matracích, byly to převážně rodiny, a ani nebyli odděleni, a každý se koukal někam už vrtnout aby konečně si mohl na sebe už vydělat. Na žádné remcání nepamatuji, ani od rodin které v parčíku jedli rohlík a párek za své groše na černém trhu sehnané. 

Dnes se holt k uprchlíkům chovají asi nelidštěji, že jsou  tak nespokojení, a občas to bude asi bouchat.

Na obrázku u perexu bývalka pohlavára ISIS al Baghdádího

 

Autor: Milan Zavala | pátek 1.4.2016 18:57 | karma článku: 40,17 | přečteno: 2062x