Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každá ideologie má své rozpory, bohužel to nijak nesouvisí s tím, jak je či není úspěšná.:-( My jsme vycvičení ze 40 let vlády totalitní strany, takže to prohlídneme snáz než zápaďáci, kteří žili někdy do konce století ve svobodných zemích.

1 0
možnosti
JJ

J68i70ř24í 19J24o54n86á47š

12. 5. 2016 11:03

Šéfové EU si zase pokleknou před Erdoganem a úpěnlivě budou prosit o milost,to je jasné každému,kdo tuhle frašku sleduje.Čekají nás "růžové"dny. Můžeme jen doufat,že nám EU nenařídí zvýšit dávky na úroveň Německa,to už by bylo lepší ukončit tuto trudnou pouť za klidným životem v sice chudé zemi,ale kde zatím nehrozilo řezání hlav. Panu autorovi karma.R^[>-]

3 0
možnosti
MP

R^Taky jsem zvědavá, co na tuhle kartu evropští "vládcové" zahrajou.

2 0
možnosti
DB

Vypadá to tak ale není to tak...věci se obvykle jeví jinak, něž ve skutečnosti jsou. Erdogan je pevně v rukách USA tak jako byl i Sadam Husein, a jako spousty dalších úplatných lidiček po celém světě. A nikdo na světě nemá lepší zpravodajské služby než USA, a tak odborníci z USA radí Erdoganovi co a jak a kdy má dělat a jak to má načasovat a jak to má stupňovat....jakmile uvidíte tento vztah, je možné pochopit podstatně více. A k pochopení poslouží i to, že USA si nabraly TURECKO DO NATO již v roce 1952, a to proto, aby se dostaly na hranice bývalého SSSR a mohli odposlouchávat. Což konají i dnes...odposlouchávají celou EU a nejen politiky ale i manažery velikých evropských firem.....pozor na jakoukoliv smlouvu s USA...je to nebezpečné, protože jsou silnější a umí toho víc.

0 1
možnosti
MR

M56i96l16a47n 44R31a60d59e75k

12. 5. 2016 17:44

NE tak docela, a ani CIA nejsou zadni Bondove

0 0
možnosti
VS

Už jenom za tohle vyhrožování by Turecko nikdy nemělo být přijato do EU a nikdy by neměli mít víza zrušeny.

A uprchlíci z Turecka? Důsledně a do jednoho vracet Turecku, lodě přímo na moři otáčet zpět do výsostných vod Turecka. Bez slitování a bez falešné humanity.

11 0
možnosti
JS

J74a30n 80S63o83u64č61e72k

12. 5. 2016 7:14

Souhlasím. Bohužel v dnešní době má EU to nejneschopnější vedení za celou svoji éru. Nevidím v EU jedinou osobnost, která by dokázala Erdogana rychle poslat do správných mezí. EU se dnes nechá tak snadno vydírat a tak viditelně ukazuje svoji slabost, že se stává lákavou kořistí nejen pro Turecko, ale i pro ostatní, například africké, státy. Marně se ptám, kam se poděla ta hrdost evropských zemí, které se ještě nedávno nazývaly velmocemi? Kam se poděla jejich vůle prosazovat si v dnešním krutém světě své zájmy a hledat si ty správné spojence? EU připomíná osobu v kómatu, čekající pokorně až ji kdosi odpojí z přístrojů.

10 0
možnosti
KC

Pravdu díte, pane autore, Erdogan si ani nemusel příliš lámat hlavu, jak doběhnout mdlé evropské potentáty. Zatím mu ochotně zobou z ruky a tato klasa naivních multikulturalistů má přitom odvahu postavit se do čela pěti set milionového společenství EU a rozhodovat o jeho osudech !!!

8 0
možnosti
MK

Můžete dát zdroj k tomu tvrzení, že Erdogan zažaloval média, která vyjádřila podporu tomu komikovi (a prosím ne Sputnika......ostatně byste mohl dát zdroj ke všemu, co v tom článku tvrdíte, neodkazovat na "veřejné tajemství" atd.)?

0 0
možnosti
MR

M76i89l61a46n 95R59a12d91e90k

12. 5. 2016 17:46

zdroj je v prvnim odstavci, to co je podtrzene, najedte mysi a je to. To ze davaji falesne papiry "utecencum" to si laskave vygooglujte, je to i na ceskych serverech,a jinde pokud umite anglicky tak v platcich jak "fasounskych" tak i na pokrokovem The Guardian, tak googlujte

1 0
možnosti